Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνέχισε αήττητη η Τελχινίδα

Συνέχισε αήττητη η Τελχινίδα

0
volei_neanides
Dodekanisos

Με νίκες συνέχισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες βόλεϊ του ΡΣΦΠ ‘Τελχινίς’.
Μεγάλη νίκη για τις γυναίκες που επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 3-1 σετ του πρωταθλητή Κλεάνθη. Νικηφόρα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και οι έφηβοι που κέρδισαν τον Ήλιο Ιαλυσού με 3-0 σετ ενώ την επιτυχημένη εμφάνιση του ροδίτικου σωματείου το διήμερο συμπλήρωσαν οι νεανίδες που νίκησαν τον Διαγόρα στην Τέντα  με το ίδιο σκορ.

Κατηγορία Γυναικών
Με εξαίρεση το 2ο σετ όπου έκαναν αρκετά λάθη οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από τον Κλεάνθη και νίκησαν στο κλειστό της Κρεμαστής με 1-3 σετ σε 91΄ (16-25 σε 22΄, 25-22 σε 25΄, 13-25 σε 19΄ και 20-25 σε 25΄). Ήταν η πρώτη ήττα του Κλεάνθη σε τοπικό επίπεδο από το 2005 και η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους  αγώνες φέτος για την Τελχινίδα.
ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Κέλλυ Δαουτοπούλου, Παρί Σαρασουάτι, Μαρία Βρατσάλη, Φαίη Μίχου, Ελένη Μητροπούλου, Γιώτα Τρίκου, Δήμητρα Αλαφάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Νένα Κουκουγκέλη και Αγγελική Παϊζάνη (λίμπερο)
ΑΕΣ Κλεάνθης: (Χαρούλα Ελευθεριάδου) Μαρίνα Τζανουδάκη, Μαρία Μαθιουδάκη (λίμπερο), Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Χρύσα Λιάσκα, Αντωνία Φλεβάρη, Εμμανουέλλα Βολονάκη, Μαρία Καζακίδου, Ευμορφία Αγγελή και Στυλιανή Μπουγούρη.
Διαιτητές ήταν ο Σωτήρης Σταματίου, ο Σάββας Πάττας και ο Κων/νος Τζάνος.΄
Στο άλλο ματς της κατηγορίας ο Διαγόρας νίκησε στον Ιαλυσό τον Ήλιο με 0-3 σετ.

Κατηγορία Εφήβων
Η καλή εμφάνιση των εφήβων του ΡΣΦΠ Τελχινίς έφερε τη νίκη με αντίπαλο τον Ήλιο Ιαλυσού. Με επιθετική αιχμή τον Χρήστο Μακρυαλέα οι αθλητές της Τελχινίδας κατάφεραν να ‘σπάσουν’ την καλή άμυνα των αθλητών του Δημήτρη Δοξάκη και τελικά να κερδίσουν στον πρώτο τους αγώνα με 3-0 σετ σε 64΄ (25-21 σε 22΄, 27-25 σε 22΄ και 25-22 σε 20΄)
ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Παναγιώτης Κωνσταντάκης, Σταμάτης Πελεκάνος, Παϊζάνης Χαράλαμπος, Αλέξης Πλαστρουγγης, Χρήστος Μακρυαλέας, Στέλιος Χαρίσης, Σταύρος Ρουσέττος, Γιάννης Φλεβάρης και Παναγιώτης Τρέχας.
ΑΣ Ήλιος : (Δημήτρης Δοξάκης) Μιχαήλ Λάμπος, Εράλντο Πέτσκα, Γιώργος Ραπτόπουλος, Χρήστος Κόνιαρης, Βασίλης Καστανάκης, Δημήτρης Κυρης, Σιλβιο Βούλκα (λίμπερο), Σωτήρης Μπιτσάκης και Ναζιμ Εμιραλή.
Διαιτητές ήταν ο Σάββας Πάττας και ο Κων/νος Τζάνος.

Κατηγορία Νεανίδων
Τα κατάφεραν και στην Τέντα οι μικρές της Τελχινίδας και νίκησαν καθαρά τον Διαγόρα που παρατάχτηκε στο γήπεδο με πολλές ελλείψεις.
ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς  0-3 σε 75΄ (20-25 σε 28΄, 19-25 σε 25΄ και 18-25 σε 22΄)
Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Ε. Παπαδημητρίου, Καθολική Μαλιάκα, Νεφέλη Δικαστοπούλου, Μαριάννα Γρηγοράκη, Μαρία Καραγιάννη, Παρασκευή Τσιλιμίγκα, Αμαλία Τσιλιμίγκα, Δικαία Ορφανού, Ασημ. Μαλλιάκα και Ταμάρα Ντμιτρίεβα (λίμπερο).
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Αγγελική Παϊζάνη, Γιούλα Χατζηγιαννάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Μαρία Βρατσάλη, Νένα Κουκουγκέλη, Πατσά Αλεξάνδρα, Δέσποινα Παπαθεοδωράκη και Εύη Δημογεροντάκη.
Διαιτητές ήταν ο Λάζαρος Λαζαράκης και ο Κων/νος Τζάνος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments