Αρχική Αθλητικά νέα Συνέχεια με την 5η ημέρα στο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου

Συνέχεια με την 5η ημέρα στο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου

0
Dodekanisos

Την 5η μέρα στο 2ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου, που συνδιοργανώνει ο τοπικός όμιλος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ. Οι αγώνες συνεχίστηκαν απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο 5ος γύρος άρχισε για την Ολυμπιάδα και το Παγκόσμιο Ερασιτεχνών και στις έξι κατηγορίες στις 1500 ακριβώς στους εξαιρετικούς χώρους του Ξενοδοχείου Ρόδος Παλάς. Παράλληλα κατενθουσιασμένοι επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώθηκε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Στην Ολυμπιάδα τυφλών η Ελληνική Ομάδα χθες αναμετρήθηκε με την Ομάδα της Βουλγαρίας όπου ηττήθηκε με 4-0. Στον 5ο γύρο αναμετράτε με την ομάδα του Ισραήλ. Η Ελληνική Εθνική Ομάδα των τυφλών αποτελείται από τους Λαέρτη Κλίμη (1845), Φίλιππο Μπουνταλάκη (1596), Δημήτρη Ντόβα (1244) και Τανάση Σαμιακό (1121).

Αναλυτικά τα άτομα που ξεχώρισαν στην 4η ημέρα 

Στις χθεσινές αναμετρήσεις των Ροδιτών για τον 4ο γύρο ξεχώρισαν οι νίκες των Κλαδίτη Αιμίλιου (0) επί του Angermuende Dirk (1900). Επίσης, του Κώστα Μιχαήλ Γεώργιου Διακίδη (0) επί του Αναστάσιου Ρουσάκη (1652), του Αγησίλαου Γεώργιου Χούλλη (1165) επί του Παναγιώτη Τσιμπλή (0), του Ευστράτιου Μουταφτσή (0) επί του Καλπακίδη Κωσταντίνου (1309), του Γεώργιου Παρπέρη (0) επί του Νικόλαου Σαχινίδη (0) του Ηρακλή Πυλαρινού (0) επί του Vidrusks Jekabs (0) η Καθολική Τρουμούχη (1253) επί της Δέσποινας Πισσαδάκη (0)και της Καμπουράκης Αναστασίας (0) επί της Μουταφτσή Μάρθας(0).

Ισοπαλίες έφεραν οι Αλέξανδρος Σταθάτος (1651), παραμένει αήττητος μέχρι τον 4ο γύρο επί του Rudecki Bartosz (1859) , Αντώνης Μαργαρίτης (1496) επί του Taddia Davide (1470), Γιάννης Ταλαδιανός (0) επί του De Joya Yuri Evgeni (1411), ο Μανώλης Κασιώτης (0) επί του Keskin Cengiz (1499) και ο Γεώργιος Ιάσωνας Ρούσος (0) με τον Μιχάλη Κακά (0).

Ευκαιρία δόθηκε για 4η ημέρα στους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν. Συγκεκριμένα:
-Η Μελισσοκομική Ρόδου με τη διάθεση μελεκουνιών κατά την έναρξη του γύρου στην Ολυμπιάδα Τυφλών.
-Το Καφέ Ωβέρνη.
-Το Εστιατόριο Ρομέο.
-Η Ξενάκης Αυτοκίνητα που με τα ηλεκτρικά αυτοκινήτων που έχει παραχωρήσει έγινε η μεταφορά από και προς την παλιά πόλη εκδρομέων, την Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και τον Οικονόμου Παναγιώτης Ο.Ε, την AtHolidays, J&D Rent a Car, Papadimitriou & Associates, το Ράδιο Ταξί Διαγόρας, το Τρόπαιον, την Πιτσαρία Buona Sera.

Αύριο έχει προγραμματιστεί δεύτερο city tour το πρωϊ για τους συμμετέχοντες στην Ολυμπιάδα Τυφλών και στο Παγκόσμιο Ερασιτεχνικό. Ενώ τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 5ο γύρο και ξεκινά στις 15:00 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στο Ξενοδοχείου Rodos Palace.
Λεπτομέρειες για το Σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ομίλου www.ippotis.com και στις σελίδες της διοργάνωσης.


Για την Ολυμπιάδα
https://ibcaolympiad2021.org/

για το Ερασιτεχνών
https://inchess.com/rodos2021/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments