Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Συνδύασε θέαμα και ουσία

Συνδύασε θέαμα και ουσία

0
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον φίλαθλο κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ο Διαγόρας επικράτησε με 3 – 0 του Πανμοβριακού Ριόλου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο «γηραιός» κατάφερε να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα και αυτό είναι αν μη τι άλλο πάρα πολύ σημαντικό.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο «γηραιός» έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης όπως και έγινε. Από την αρχή, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πάθος, όρεξη και πολύ διάθεση για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους και ήταν φανερό πως ήταν θέμα χρόνου για να ανοίξουν το σκορ. Έτσι στο 34’ ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Δήμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0. Στο 37’ ο Μπουρλάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 49’ ο Χατζησάββας ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απόκρουσε. Στο 55’ όμως ο Δήμας με νέα κεφαλιά, μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ και πάλι του Χιντζίδη έκανε το 2 – 0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς ο «γηραιός» έκανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Στο 80’ μετά Γλυνός με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπαϊρακτάρης (Τσολακίδης, Χιόνης) από τον Σύνδεσμο της Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σικαλιάς, Χιντζίδης, Παγώνης, Βέρτζος, Προβατίδης, Δήμας, Καρπαθάκης (85’ Μπαξεβάνου), Μπουρλάκης (63’ Αντωνίου), Γεωργίου (72’ Γλυνός), Πινιώτης, Χατζησάββας (83’ Μεντί)
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Καραμανλής, Κατσένος, Σδρόλιας (59’ Μηλαδόπουλος), Χαλκιόπουλος, Π. Νικηφορόπουλος, Κονίδας, Νιφορόπουλος Γ., Χριστόπουλος, Πρίφτι, Αποστολόπουλος, Μητρόπουλος (67’ Σοφιανός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments