Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συναυλία με τη Φουρέϊρα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία

Συναυλία με τη Φουρέϊρα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία

0
Dodekanisos

Συναυλία με την Ελένη Φουρέϊρα διοργανώνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου η Αθλητική Ακαδημία της Ρόδου. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι υπεύθυνοι του συλλόγου είναι πανέτοιμοι να χαρίσουν νέες στιγμές διασκέδασης στο κοινό της Ρόδου. Σχετικές είναι και η ακόλουθες ανακοινώσεις:
Για την Φουρέϊρα:
“Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου ξαναχτυπά! Η μοναδική Ελένη Φουρέϊρα θα βρίσκεται στη Ρόδο την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο εθνικό στάδιο «Διαγόρας», για να μας παρασύρει στους ρυθμούς του «Fuego” και πολύ απλά να μας ξεσηκώσει με τις απίστευτες μουσικές και χορευτικές της ικανότητες που την έχουν καθιερώσει ως απόλυτη σταρ στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Από αυτό το γεγονός δε μπορεί να λείψει κανείς!! Γιατί απλά είναι το μουσικό γεγονός της χρονιάς για ολόκληρο το νησί!”.

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:
“Την Παρασκευή 12/7 όλοι μας ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για ακόμα μια φορά μάγεψε το κοινό της Ρόδου με την αισθαντική φωνή του σε ένα κατάμεστο θέατρο που χόρευε στους ρυθμούς των μελωδιών και των γνωστών επιτυχιών του. Αυτή η συναυλία ήταν η πρώτη που διοργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου στα πλαίσια του Ακταίον summer festival υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Μιχάλη Χατζηγιάννη για την άψογη συνεργασία μας και την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης. Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσε η ερμηνεία της Ζωης-Μισελ Μπακιρη, συμπατριώτισσας μας και φοιτήτρια Ιατρικής, που μας τίμησε στο κάλεσμα που της απευθύναμε να συνοδεύσει το Μιχάλη Χατζηγιάννη στη διάρκεια της βραδιάς! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», λοιπόν, από τα βάθη της καρδιάς μας και στη «δική» μας Ζωη! Εμείς απλά συνεχίζουμε…., γιατί η δική σας δυναμική παρουσία το βράδυ της Παρασκευής είναι απλά η αρχή….”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments