Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συναρπαστικό φινάλε στο SIX-DAY OF RHODES

Συναρπαστικό φινάλε στο SIX-DAY OF RHODES

0
Dodekanisos

Έναν εκπληκτικό αγώνα Madison, 60 στροφών, με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο τριήμερος αγώνας, απόλαυσαν οι θεατές, ένα αγώνισμα που τους κράτησε την αγωνία ψηλά, μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Θρίαμβος! μια λέξη μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει όσα πέτυχαν οι αθλητές της ομάδας RODOS Palace, με τους αθλητές Καρατσιβης (Π.Γ.Σ. Λάρισας)- Παπασταματάκης (Ροδήλιος Π.Ο.Ρόδου) να κατακτούν την πρώτη θέση, στην γενική βαθμολογία του αγώνα, κλείνοντας στροφή το κυρίως γκρουπ του αγώνα.
Στο προτελευταίο αγώνισμα, τον αγώνα élimination, νικητές και στις 2 σειρές ήταν οι ποδηλάτες του RodiliosJuniors, Σταμάτης Σαββακης και Ιάκωβος Κούρος, αντίστοιχα
Η τελική κατάταξη (6 αγωνίσματα):
1. RODOS Palace (Καρατσιβης – Παπασταματακης) 233 γύροι – 85 πόντοι
2. WATERPARK (Ραπτης – Χριστοπουλος) 233 γύροι– 63 πόντοι
3. IOANNIDIS Hotels (Τουντας – Τσιαντος) 233 γύροι – 47 πόντοι
4. ARISTON Ltd (Δράκος – Σταυρακακης) 232 γύροι – 53 πόντοι
5. RODILIOS Juniors (Κουρος – Σαββακης) 231 γύροι – 58 πόντοι
6. ATALANTI Hotels (Μαυριγιαννακης – Πατερακης) 228γύροι– 32πόντοι
7. REGNUM LEONES (Μαντης – Χατζηαγγελακης) 226 γύροι – 9 πόντοι
8. LUXOLOGY (Μπουσδρας – Παπαδογιωργης) 223 γύροι – 13 πόντοι
Παρά την εξαιρετική παρουσία των αθλητών μας είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των διοργανωτών του αγώνα.Δυστυχώς σε ένα διασυλλογικό αγώνα που είχε την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας οι διοργανωτές ήταν ανένδοτοι και δεν επέτρεπαν στο δεύτερο ζευγάρι των αθλητών που δηλώσαμε να αγωνιστούν, οι διοργανωτές ήθελα να πράττουν κατά το δοκούν και να παίξουν με σκοπιμότητες οι οποίες δεν στάθηκαν αρκετές να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν και οι μικροί αθλητές της ομάδας Ροδήλιος, στους αναπτυξιακούς αγώνες οι οποίοι διακριθήκαν στις περισσότερες κατηγορίες. Η προπόνηση, η σοβαρότητα, η προετοιμασία φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments