Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνάντηση με φόντο το “κλειστό” στον Αρχάγγελο

Συνάντηση με φόντο το “κλειστό” στον Αρχάγγελο

0
Dodekanisos

Η αναβάθμιση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, στο οποίο φιλοξενούνται οι προπονήσεις των αθλητών και των αθλητριών της ακαδημίας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσώπων του Αρχάγγελος Α. Σ. Κ. με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Στράτο Καρίκη.
Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Στέφανος Καραολάνης και ο αντιπρόεδρος Σάκης Καλόφωνος και το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαγγέλου το μέλος του Τσαμπίκος Λαμπριανός, ενώ το παρών έδωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Νικολής.
Ο Στράτος Καρίκης εμφανίστηκε άριστα ενημερωμένος για τις δραστηριότητες του σωματείου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα να βοηθήσει.
Από σήμερα κιόλας στο ανοιχτό γήπεδο μπαίνει εργολάβος για να προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις, συνεπώς με την επανέναρξη των προπονήσεων, τα παιδιά θα βρουν έναν πιο φιλικό και λειτουργικό χώρο.
Η διοίκηση εκφράζει τις από καρδιάς ευχαριστίες της στον αντιδήμαρχο κ. Καρίκη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και για την άμεση παρέμβασή του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments