Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συνάντηση Καλοπήτα με το Εργατικό Κέντρο

Συνάντηση Καλοπήτα με το Εργατικό Κέντρο

0
Dodekanisos

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η θεσμική συνάντηση του Προεδρείου του ΕΚΡ με τον Αν. Γραμματέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Βάιο Καλοπήτα.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών του Τομέα Τουρισμού  του ΠΑΣΟΚ με τους παραγωγικούς  φορείς της Δωδεκανήσου ενόψει του επικείμενου συνεδρίου.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Σάββας Χατζησάββας αφού ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Εργατικού Κέντρου Ρόδου τον  κ. Καλοπήτα και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ  Ν. Δωδεκανήσου που τον συνόδευε , ενημέρωσε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του κέντρου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα εργασιακά προβλήματα, η εποχιακή ανεργία, η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών στην περιοχή, καθώς επίσης οι αναπτυξιακές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Στην Συνάντηση τοποθετήθηκαν για τα εξειδικευμένα θέματα του κάθε σωματείου οι :

-Αθανάσιος Σταμούλης , Αντιπρόεδρος ΕΚΡ & Πρόεδρος Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

-Νίκος Τριπολίτης , Γενικός Γραμματέας ΕΚΡ & Πρόεδρος Σωματείου Οικοδόμων

-Μιχάλης Ροδίτης, Πρόεδρος Σωματείου Σκυροδέματος

-Γιάννης Μανίας, Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών και Τουριστικών Λεωφορείων

-Αντώνιος Καρίπης, Μέλος ΔΣ ΕΚΡ

‘’Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα πιο παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας, όπως  τις Ελληνίδες και  τους Έλληνες εργαζόμενους. ‘’ ανέφερε ο κ. Καλοπήτας αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΕΚΡ για την υποδοχή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments