Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη Ρουτζιέρη

Συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη Ρουτζιέρη

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας Ρόδου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» μετά το άγγελμα της θλιβερής είδησης του χαμού του Ιωάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή μας στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου κ. Πέτρου Ρουτζιέρη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:

– Να παραστεί σύσσωμη στην Εξόδιο Ακολουθία, που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας
– Να εκφραστούν συλλυπητήρια στην οικογένεια του και
– Να κατατεθεί στέφανο στη σωρό του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

H ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, συλλυπούνται και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του «ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ», για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του Προπονητή της ομάδος, Ρουτζιέρη Ιωάννη, καθώς και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο ΑΣ Ρόδος
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στον προπονητή του Διαγόρα, Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον τραγικό χαμό του αγαπημένου πατέρα του, Γιάννη Ρουτζιέρη, ευχόμενη δύναμη και κουράγιο στους οικείους του τούτες τις δύσκολες ώρες.
Ταυτόχρονα, συλλυπάται την αθλητική οικογένεια του Διαγόρα για την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος…

Ο Δωριέας
Ο πρόεδρος του Δωριέα Βογιατζόγλου Τάσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

O Σύνδεσμος Προπονητών
Η Ε.Ε. και τα μέλη του συνδέσμου , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον συνάδελφο μας Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του πατέρα Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Ιάλυσος
Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ θέλουν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ .
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Διαγόρας Βατίου
Το δ.σ. του Διαγόρα Βατίου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στον προπονητή του Διαγόρα Πέτρο Ρουτζιέρη για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Επίσης συλλυπάται την αθλητική οικογένεια του Διαγόρα για την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους του.

Ο Αστέρας Μασσάρων
Το Δ.Σ του Αστέρα Μασάρων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή του αντρικού τμήματος του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Ιωάννη .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Κλεβουλος
To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου και η οικογένεια του προέδρου Μυριαλλή Στεφάνου ( με τον οποίο συνδέεται συγγένεια δευτέρου βαθμού ) θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Πέτρου Ρουτζιέρη για τον απρόσμενο χαμό του πατέρα του Ιωάννη. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Λίνδο.

Ο Ορφέας
«Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου Ρουτζιέρη, για τον χαμό του Ιωάννη Ρουτζιέρη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments