Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού στην Π.Ε. Ρόδου από το Χαράλαμπο Κόκκινο

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού στην Π.Ε. Ρόδου από το Χαράλαμπο Κόκκινο

0
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι με απόφασή του (ΑΔΑ 7ΤΡΦ7ΛΞ-Ζ9Ο) συγκρότησε την Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού για την Π.Ε. Ρόδου, την οποία αποτελούν εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ρόδου/ Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα:

Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου συγκροτείται ως εξής:

  1. ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΗ, εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, αναπληρούμενη από τον κ. ΣΑΒΒΑ ΛΥΡΙΣΤΗ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής.

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΑΪΔΗ, εκπρόσωπος  Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αναπληρούμενος από τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΛΑΘΕΝΟ, ως μέλος της Επιτροπής,

  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ρόδου/Δωδεκανήσου, αναπληρούμενος από την κ. ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΛΑ ως μέλος της Επιτροπής.

Γραμματέας προτείνεται η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, υπάλληλος του Τµήµατος Εμπορίου  της ∆/νσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου µε αναπληρωτή την κ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, υπάλληλο της ιδίας Υπηρεσίας.

Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών ∆ιαφορών είναι αρµόδια για την εξώδικη επίλυση διαφορών ανάµεσα σε προμηθευτές και σε καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών, συνεδριάζει και αποφασίζει σύµφωνα µε το µε το άρθρο 11 του Ν2251/1994 όπως ισχύει κωδικοποιημένο µε την ΥΑ 5338/17-01-2018 (ΦΕΚ 40/Β/17-01-2018).

Η θητεία των µελών της ανωτέρω Επιτροπής είναι διετής, λήγει τη 15/5/2020 και µπορεί να ανανεώνεται µία ή και περισσότερες φορές.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments