Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Συγκλονιστικό παιχνίδι στ’ Αφάντου, 2 – 2 στο φινάλε!

Συγκλονιστικό παιχνίδι στ’ Αφάντου, 2 – 2 στο φινάλε!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου, ο ΑΕΡΑ ο οποίος έχανε με 2- 0  από τον Ιάλυσο κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος ισοφαρίζοντας σε 2 – 2. Οι “ερυθροκίτρινοι” έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να “κλειδώσουν” την παραμονή τους ενώ από την άλλη οι Αφαντενοί …έπεσα από την Ακρόπολη και βρήκαν και πορτοφόλι σε μια κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. Ο αγώνας “σημαδεύτηκε” από συνολικά πέντε αποβολές με την ομάδα του ΑΕΡΑ να τελειώνει το παιχνίδι με οκτώ παίκτες και τον Ιάλυσο με εννέα!

Οι “ερυθροκίτρινοι” άνοιξαν το σκορ στο 46’ με τον Μιχάλη Χατζηνικόλα με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 75’ ο Εμπουμπά μετά από αντεπίθεση έκανε το 0 – 2 και ε΄δωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό. Στο 87’ από φάουλ του Κιοσέογλου, ο Νόνι πρόλαβε την κακή έξοδο του τερματοφύλακα του Ιάλυσου και με κεφαλιά μείωσε σε 1- 2. Στο 90’ ο Σπαχιού διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Στο 78’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φερεντίνος (ΑΕΡΑ) και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καραγιώργης (Ιάλυσος).  Στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιντρίζι (Ιάλυσος). Στο 94’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βόϊκος ο οποίος ανέκοψε προφανή ευκαιρία για γκολ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments