Αρχική Αθλητικά νέα Συγκινητικό γράμμα για τον θάνατο 13χρονου φιλάθλου της ΑΕΛ

Συγκινητικό γράμμα για τον θάνατο 13χρονου φιλάθλου της ΑΕΛ

0
Dodekanisos

Ένας 13χρονος φίλαθλος της ΑΕΛ απεβίωσε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο. Η πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής του ΑΠΘ Μαριτίνα Μπουχλαριώτη θέλησε να τιμήσει τον αδικοχαμένο αδελφό της Θωμά. Η νεαρή φοιτήτρια απέστειλε συγκινητικό γράμμα προς το δικηγορικό γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά το γράμμα της νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ

«Γεια σας. Ονομάζομαι Μπουχλαριώτη Μαριτίνα και θα ήθελα αυτό το μήνυμα να μεταφερθεί στον κ. Κούγια. Δεν βρήκα κάποιον άλλον τρόπο επικοινωνίας μαζί του. Ο αδερφός μου πριν 1,5 μήνα έσβησε από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Ο Θωμάς ήταν 13 χρόνων, έπαιζε μπάλα και λάτρευε την ΑΕΛ από τότε που ξεκίνησε να περπατάει. Ήμασταν γήπεδο κάθε Κυριακή οικογενειακώς, με εισιτήρια διαρκείας κάθε χρόνο

Δυστυχώς λόγω πανδημίας την τελευταία χρονιά αναγκαζόμασταν να βλέπουμε τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Ο μικρός στενοχωρήθηκε πάρα πολύ φέτος που η ΑΕΛ έπεσε κατηγορία, αλλά είχε ελπίδες ότι θα πάει καλύτερα με εσάς πρόεδρο. Παρόλο που όλοι οι φίλοι του τον κορόιδευαν που υποστήριζε αυτή την ομάδα, εκείνος απαντούσε πάντα «η ομάδα είναι μία».

Στη μνήμη του, σας ζητώ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά και να πάει η ομάδα να τον χαιρετήσει. Το μνήμα είναι στο χωριό των Αγίων Αναργύρων Λάρισας».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαβάζοντας την επιστολή της νεαρής φοιτήτριας, ανακοίνωσε ότι η ομάδα στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια. Ενώ οι ποδοσφαιριστές θα επισκεφτούν τον τάφο του νεαρού άτυχου φιλάθλου. 

Με πληροφορίες από: mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments