Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συγκέντρωση τροφίμων για τα Χριστούγεννα

Συγκέντρωση τροφίμων για τα Χριστούγεννα

0
Dodekanisos

Ο Σύνδεσμος Αγάπης και η κοινωνία της Ρόδου μέσω του αθλητισμού ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα ποδοσφαιρικά σωματεία και όσοι συμμετέχουν σε αυτά είναι έτοιμοι να συμβάλουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Η άμεση συνεργασία του προέδρου της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. Γιάννη Μικρόπουλου με τον αρμόδιο του Συνδέσμου μας Στάθη Φαρμακίδη απέφερε την διεξαγωγή τριών διαδοχικών τουρνουά ποδοσφαίρου. Αυτά θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των κατηγοριών-ηλικιών Κ-8,

Κ-10 και Κ-12, αρχής γενομένης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.   

Οι συμμετέχοντες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές καλούνται να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα διαθέσει ο Σύνδεσμος Αγάπης σε συνανθρώπους-συμπολίτες μας, που έχουν άμεση ανάγκη, τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ο Σύνδεσμος Αγάπης ιδρύθηκε στη Ρόδο το 1965, είναι πιστοποιημένος στο Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αρωγός στον τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου. Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους συμμετέχοντες να δείξουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο και η φετινή συμμετοχή να είναι καθολική και να ανακοινωθεί στο σύνολο των ακαδημιών των ομάδων.

Εκτός των άλλων η παρακίνηση των μικρών παιδιών προς αυτήν την κατεύθυνση, της αγάπης και της αλληλεγγύης, είναι συστατικό ηθικής αγωγής και παιδείας. Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στα γήπεδα που θα ορίσει η Ε.Π.Σ.Δ. την ημέρα των τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα  προϊόντα: Ελαιόλαδο,  Ζάχαρη,  Αλεύρι,  Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι),  Γάλα εβαπορέ,  Ρύζι, Ρεβίθια,  Φασόλια,  Φακές. Επιπλέον, για οποιονδήποτε θελήσει να συνεισφέρει στην συγκέντρωση τροφίμων μπορεί να απευθύνεται στον κ. Φαρμακίδη στο τηλέφωνο 6945996677.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments