Αρχική Videos Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν διανομείς στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν διανομείς στη Θεσσαλονίκη

0
Dodekanisos

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα επαγγελματίες διανομείς. Αφορμή τους στάθηκε ο θάνατος του 47χρονου συναδέλφου τους, μετά από την πρόσκρουση και εγκατάλειψή του το Σάββατο (30/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, οι διανομείς έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Απευθύνουν έκκληση για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο «μεροκάματο του τρόμου».

«Φεύγουμε από το σπίτι και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε» φωνάζουν οι διανομείς. «Τρέμουν τα χέρια μας στο τιμόνι. Φοβόμαστε καθημερινά ότι θα αφήσουμε ορφανά τα παιδιά μας. Είναι χειρότερα από εμπόλεμη ζώνη εκεί έξω», φώναξαν μεταξύ άλλων αγανακτισμένοι οι συνάδελφοί του αδικοχαμένου διανομέα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το αίτημα των διανομέων από την εταιρεία Wolt

Οι συγκεντρωμένοι διανομείς απηύθυναν αίτημα στην Wolt να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του 47χρονου ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενου. Παράλληλα εξέφρασαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου άνδρα. Ενώ στις 11 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα συγκεντρωθούν -για τον ίδιο λόγο- μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Από όπου θα αρχίσει στη συνέχεια μηχανοκίνητη πορεία.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα θανάτων εργαζομένων διανομέων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments