Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συγχαρητήριο ΓΑΣ Ιάλυσος στην Ακαδημία Καλύμνου

Συγχαρητήριο ΓΑΣ Ιάλυσος στην Ακαδημία Καλύμνου

0
Dodekanisos

Ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ με την παρούσα επιστολή του, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου για την πρόκριση των παίδων της, στις έξι καλύτερες ομάδες Ελλάδος.
Η διάκριση αυτή δεν αντικατοπτρίζει μόνο την καλή δουλειά που γίνεται στις τάξεις της Ακαδημίας Καλύμνου αλλά είναι και αντιπροσωπευτική εικόνα της λειτουργίας των συλλόγων της Δωδεκανήσου.
Είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις η κεντρική πολιτεία να αναγνωρίσει εμπράκτως την προσπάθεια των συλλόγων όμως δυστυχώς η πάγια τακτική της είναι να αρκεστεί σε διθυραμβικά σχόλια και να προσμένει για άλλη μία φορά από τις διοικήσεις των συλλόγων να υπερβούν εαυτών.
Ας ελπίσουμε πως η επιτυχία και η προσπάθεια των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας Καλύμνου, να σηματοδοτήσει την συνδρομή της πολιτείας στα αθλητικά δρώμενα της Δωδεκανήσου και να είναι η απαρχή μίας νέας εποχής στο αθλητικό στερέωμα της νησιωτικής Ελλάδας.
Πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας Καλύμνου και στην αξιέπαινη διοίκηση του συλλόγου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Συγχαρητήρια παιδιά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments