Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συγχαρητήρια Μιχαηλίδη στο ΡΟΑ

Συγχαρητήρια Μιχαηλίδη στο ΡΟΑ

0
Dodekanisos

Τα δικά του συγχαρητήρια στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης με αφορμή την πρόσφατη διοργάνωση του Παγκόσμιου τουρνουά με την επωνυμία ITF RHODES CUP JUNIORd δίνει μέσω τοποθέτησης του ο Τάκης Μιχαηλίδης. Η …ψυχή των ISLAND GΑΜΕΣ πέρα από την διοργάνωση του τουρνουά, θέλει να συγχαρεί τον Όμιλο και για την αξιοποίηση των γηπέδων τα οποία αναμορφώθηκαν το 2007, όταν η Ρόδος είχε αναλάβει τη διοργάνωση των Island Games. Στη δήλωση που έκανε, αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

“Τα island games του 2007 όπως και σε άλλα αθλήματα έτσι και εδώ, έγιναν η αφορμή προκειμένου να μετατραπούν τα γήπεδα από τσιμεντένια hardcore σε Ολυμπιακά δάπεδα green set. Αυτό έχει σαν αποτελέσμα να προσφέρεται περισσότερη ασφάλεια σε αυτούς που παίζουν. Και μάλιστα, δίνεται η ευκαιρία να διοργανώνονται Παγκόσμια τουρνουά, διότι το επιτρέπουν οι σύνθηκες και τα δάπεδα που είναι διεθνών προδιαγραφών. Σκοπός των Island games ήταν ακριβώς αυτό. Να δώσει μια ώθηση σε όλα τα αθλήματα. Πραγματικά με πολύ χαρά, βλέπω ότι ο ΡΟΑ έχει αξιοποιήσει αυτή την προοπτική και έχει μπει στην διαδικασία για να κάνει μεγάλες διοργανώσεις. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια”.

Πέρα από τα γήπεδα όμως και οι λοιπές εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο, είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφες και λειτουργικές. Στο χώρο θα βρει κανείς καινούργια αποδυτήρια, τουαλέτες ακόμα και για ΑΜΕΑ, χώρο για επιτραπέζια αντισφαίριση αλλά και ένα οργανωμένο ιατρείο. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα του Ροδιακού Ομίλου ο οποίος δεν σταματάει ποτέ να οραματίζεται έναν χώρο όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο για τα παιδιά μας. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments