Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της ΑΕ Κατταβιάς

Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της ΑΕ Κατταβιάς

0
katavia2016
Dodekanisos
Μετά και το τέλος της εξαιρετικής χρονιάς ο πρόεδρος Ιωάννης Μαυρομάτης και το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία καθ’όλη την χρονιά και την επίτευξη των στόχων μας παίρνοντας αήττητοι το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και την άνοδο της ομάδος μας στην Ά κατηγορία μετά από 10 χρόνια, όπου είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Σταύρο Ηρακλείδη, παλιό πρόεδρο της ομάδας μας.
Το ωραίο ταξίδι θα τελειώσει την Κυριακή 23/4 στις 20:00 στο αποχαιρετιστήριο – φιέστα δείπνο στο εστιατόριο Πολλωνιατισα, όπου ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ Παναγιώτης Διακοφώτης θα απονέμει τα μετάλλια και το κύπελλο στην ομάδα μας για το πρωτάθλημα της B κατηγορίας. Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε την διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ.Δ , την Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου , τον Τ.Ο.Δ και τον σύνδεσμο διαιτησίας, τους παρατηρητές αγώνων και τα Μ.Μ.Ε για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την στήριξη τους καθώς και όλους τους συγχωριανούς μας και φίλους της ομάδας μας.
Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε τον Διαγόρα Ρόδου για την κατάκτηση του νταμπλ, καθώς και τον Απόλλων Καλυθιών, την Δήμητρα Δαματριάς και τους Ατρόμητους Ρόδου. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ευκλή Σορωνής, Διγενή Κοσκινού και ΑΕ Κως στους αγώνες μπαράζ.
Καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν με υγεία.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments