Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σύσσωμος ο Ποσειδώνας στη Ρόδο

Σύσσωμος ο Ποσειδώνας στη Ρόδο

0
poseidonas2
Dodekanisos

Όλα είναι έτοιμα στην Κάρπαθο για το σημαντικό ταξίδι του Ποσειδώνα στην Ρόδο, με μια υπερ-αποστολή, που όμοια της έχει να συμβεί αρκετό καιρό στις τάξεις των κυανέρυθρων.

Περισσότερα από 40 άτομα, θα μεταβούν στην Ρόδο για τις αναμετρήσεις του Ποσειδώνα, τόσο για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όσο και για το πρωτάθλημα παίδων στο οποίο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η ομάδα παίδων των ακαδημιών του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στη Ρόδο θα μεταβούν η 18μελής αποστολή του Ποσειδώνα Καρπάθου που την Κυριακή το πρωί αντιμετωπίζει στις Φάνες τον τοπικό Ακουσίλαο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς και η 20μελής αποστολή της ομάδας παίδων του Α.Σ.Κ. “Ποσειδών”.
Επιπλέον στη Ρόδο θα βρεθεί και σύσσωμο του Δ.Σ. του Ποσειδώνα για να στηρίξει την προσπάθεια των δύο ομάδων της Καρπάθου και να μεταφέρει το μήνυμα της καμπάνιας του Ποσειδώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αρχηγός της συγκεκριμένης υπερ-αποστολής θα είναι ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Βιτώρης και ο επικεφαλής του προπονητικού τμήματος Γιάννης Καραμηνάς.

πηγή:http://www.askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments