Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Σημαντικές νίκες για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Σημαντικές νίκες για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα

0
Dodekanisos

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ατρόμητο στο 600ό παιχνίδι του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα, επικρατώντας όμορφα κι απλά με 2-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στα «τρίποντα» -μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι- και «πάτησε» για πρώτη φορά μετά καιρό στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ωστόσο έχοντας έναν αγώνα περισσότερο. Ο Καρλίτος με κεφαλιά και ο Παλάσιος με δυνατό σουτ, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (65’ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (66’ Μακέντα). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (68’ Μπεντινέλι), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χαρίσης (68’ Νάτσος), Μουνίθ (79’ Γκαλβάο, 88’ λ. τρ. Τζαβίδας), Σάλομον (79’ Ντένιτς), Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.

Σπουδαίος ΠΑΣ νίκησε με ανατροπή στο σκορ τον Βόλο!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα, νικώντας 3-2 με ανατροπή τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και παραμένει στην τρίτη θέση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αύριο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία.

Η «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τους 22 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Βόλο που παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική στους 14 βαθμούς, κι ας απέπεμψε τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στα σαράντα δευτερόλεπτα από την έναρξη με τον Ορόζ, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 12′ από τον προωθημένο Κάργα που έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα, ο Βόλος ανέκτησε το προβάδισμα στο 40ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Νίνη, ο οποίος σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, ενώ στο 45΄+1 είχε και δοκάρι, με τον Σοάρες!

Και πάλι όμως, οι παίκτες του (υπηρεσιακού προπονητή) Κώστα Μπράτσου δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, αφού ο Περέα ισοφάρισε ξανά στο 57′, σε φάση που ελέγχθηκε από το VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ στην αρχή αλλά και χέρι του Κολομβιανού επιθετικού.

Η ολική ανατροπή του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε στο 86ο λεπτό, με το εύστοχο πέναλτι του Εραμούσπε. Η παράβαση καταλογίστηκε στο 82′ για πάτημα στον Πίρσμαν εντός περιοχής κι εκτελέστηκε τέσσερα λεπτά αργότερα, καθώς έγινε εκ νέου χρήση του VAR ενώ υπήρξαν και διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments