Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο

Super League: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο

0
gazzetta.gr
Dodekanisos

Ο Ατρόμητος βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με την Λαμία, αλλά κατάφερε με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο δεύτερο ημίχρονο (57΄ πεν. 70΄) και του Άλιμπεκ στο 88΄, να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να νικήσει με 3-1 την ομάδα της Φθιώτιδας. Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου είχε προηγηθεί με τον Ελευθεριάδη στο 26΄.

Ο Ατρόμητος επιθυμούσε όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής. Απέναντί του είχε μία ομάδα που στα τελευταία πέντε ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) δεν είχε γνωρίσει την ήττα (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες). Ενώ έχει προκριθεί και στα ημιτελικά στο κύπελλο Ελλάδας, όπου θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Παναθηναϊκό.

Μολονότι δέχθηκε πρώτος γκολ -γεγονός που έφερε ένα μικρό «σοκ» στους ποδοσφαιριστές- εκείνοι παρόλα αυτά έψαξαν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, γιαα να «γυρίσουν» το ματς και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από έξι ολόκληρους αγώνες (τελευταία φορά που είχαν πανηγυρίσει ήταν στις 4 Δεκεμβρίου με τον Απόλλων Σμύρνης και το 4-1). Ενώ στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν μόλις μία ισοπαλία.

Την ίδια στιγμή, ο Ατρόμητος κατόρθωσε να κερδίσει και την αγωνιστική απραξία, καθώς περίπου δύο εβδομάδες είχε ν΄ αγωνιστεί η ομάδα του Περιστερίου. Συγκεκριμένα από τις 29 Ιανουαρίου και την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Το σύνολο του Chris Coleman (Κρις Κόουλμαν) (πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ατρόμητου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του) πριν το ματς με την Λαμία βρισκόταν στην προτελευταία θέση και στο -8 από τον Ιωνικό και τη σημερινή του αντίπαλο, την οποία μετά τη νίκη του περνάει και στην ισοβαθμία.

Στην βαθμολογία ο Ατρόμητος είναι στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς έπειτα από 19 αγώνες. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Chris Coleman): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί (69΄ Αλιμπεκ), Ροτάριου (75΄ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (46΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89΄ Ντένιτς)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντσογλου (46΄ Μπανγκουρα), Καραμάνος, Νούνιες (73΄ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79΄ Τιρόνε), Βέλλιος (64΄ Νινούα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments