Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Super League: Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Βόλο με 5-1 στην “Λεωφόρο”. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα. Ισοπαλία ανάμεσα στην Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, που πέτυχε δύο γκολ και μία ασίστ (και ένα κερδισμένο πέναλτι), ο Παναθηναϊκός κέρδισε 5-1 τον Βόλο. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κάπως έτσι ακολούθησε μια ευρεία νίκη. Τα υπόλοιπα γκολ για το “τριφύλλι” σημείωσαν οι Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάννης και Ματέους Βιτάλ. 

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός πάτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Ο φορμαρισμένος Τικίνιο σκόραρε ξανά με αριστοτεχνική ενέργεια στο 7′. Ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε από λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου. Ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε σουτ, με τον Έλληνα γκολκίπερ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα. 

Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Όσον αφορά το ΛαμίαΠαναιτωλικός, οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές κεφάλι στο σκορ, με τον Παναιτωλικό να βρίσκει ισάριθμες απαντήσεις. Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου, κατόρθωσε να φύγει με τον βαθμό χάρη σε γκολ του Βαρόνε στο 91ο λεπτό! Ειδικότερα, η Λαμία είχε για σκόρερ τους Μουζουλουξή (10′) και Νούνιες (66′). Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός είχε τους Ντουάρτε (30′) και Βαρόνε (91′), με το τελικό 2-2 να κρίνεται ως το δικαιότερο αποτέλεσμα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments