Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Δύο «σούπες» και ένα τεράστιο «διπλό» για τον Άρη!

Super League: Δύο «σούπες» και ένα τεράστιο «διπλό» για τον Άρη!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Άρης νίκησε 3-1 εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Νωρίτερα ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα σε Ο.Φ.Η έμειναν στο 1-1. Ενώ η αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό Νίκαιας έμεινε στο απόλυτο μηδέν (0-0).

Ατρόμητος Αθηνών – Άρης 1-3

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Άρης, που νίκησε 3-1 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Τα γκολ για το σύνολο του Άκη Μάντζιου πέτυχαν οι Μαντσίνι (10′), Μπρούνο Γκάμα (60′ πέναλτι) και Ματέο Γκαρσία (65′). Για τον Ατρόμητο είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 45+3′ ο Σπιριντόνοβιτς. Παρόλα αυτά ο Άρης μόλις έσβησε την τιμωρία του, καθώς βρισκόταν στο -6. Πλέον είναι στον ένα βαθμό και περιμένει τις εξελίξεις. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Ο.Φ.Η 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Ο.Φ.Η στους «Ζωσιμάδες» για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Ο.Φ.Η προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα. Ωστόσο ο Μιλιντσεάνου στο 22′ ισοφάρισε και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή αήττητος παρέμεινε και ο Ο.Φ.Η, που μετράει 4/4 ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη. Ήταν ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Παρόλα αυτά γκολ είχαμε στο ματς. Στο 70ο λεπτό ο Μάναλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την αδυναμία του Μπρούνο Άλβες να απομακρύνει την μπάλα. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR, καθώς ο Μάναλης ήταν εκτεθειμένος όταν έκανε τη σέντρα ο Σάντσεζ. Πρώτος βαθμός για την «ελαφρά ταξιαρχία» στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στον αντίποδα ο Ιωνικός πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό μακριά από τη Νίκαια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments