Αρχική Videos Super League: Αλώβητος (και) στην «Τούμπα» ο Ολυμπιακός

Super League: Αλώβητος (και) στην «Τούμπα» ο Ολυμπιακός

0
Dodekanisos

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής στην -χωρίς φιλάθλους- «Τούμπα» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε διάστημα δύο λεπτών με τον Μπα να σημειώνει αυτογκόλ (42′) και τον Τικίνιο να ισοφαρίζει με το κεφάλι στο 44′.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και αποτελεί μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ελαφρώς καλύτερος και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο ο Βάτσλικ ήταν σε αρκετά καλή βραδιά. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός (όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) περισσότερο κοίταξε τα μετόπισθεν, παρά την διεκδίκηση της νίκης.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το +9 από τον δεύτερο «δικέφαλο του βορρά». Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 38. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να διατηρεί το αήττητό του στο πρωτάθλημα, περνώντας από την Θεσσαλονίκη και μία δύσκολη έδρα όπως είναι η «Τούμπα».

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία) 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια  (66΄Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (88′ Σάστρε), Κούρτιτς (88′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66′ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40′ Ζαμπά), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46′ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας (90′ Βρουσάϊ), Αγκιμπού Καμαρά (93′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87′ Ελ Αραμπί).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments