Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Την Τρίτη η κλήρωση του πρωταθλήματος

Super League 2: Την Τρίτη η κλήρωση του πρωταθλήματος

0
@SPORTFM
Dodekanisos

Την Τρίτη (05/10), θα διεξαχθεί η κλήρωση της Super League 2. Επιπλέον πριν από την κλήρωση θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο για τον διαχωρισμό των ομάδων σε δύο ομίλους. Αλλά και διευθέτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα σε πέντε ημέρες. Δηλαδή σέντρα στις 10 Οκτωβρίου. Όμως, όπως αναφέρει το «sport24.gr», για να συμβεί αυτό πρέπει να λυθούν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα. Αρχικά πρέπει να γίνει νέα τοποθέτηση των δύο ομάδων στους δύο ομίλους. Στην συνέχεια πρέπει να διεξαχθεί ενημέρωση σχετικά με το τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Ειδικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφορούν μία πολύ σημαντική και παράλληλα κρίσιμη παράμετρος. Μην ξεχνάμε πως η Super League καθυστέρησε την σέντρα της, λόγω του ίδιου προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα μοιράστηκε σε δύο ομίλους των 15 συλλόγων. Ωστόσο η Ρόδος και η Δόξα Δράμας δικαιώθηκαν δικαστικώς μετά την απόφαση της ΕΕΑ, να μην τους εκδώσει πιστοποιητικά. Αντίθετα εκκρεμεί η απόφαση για την Ζάκυνθο. Ενώ η Καβάλα, θα παίξει οριστικά στη Γ’ Εθνική. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments