Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Σέντρα τελικά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Super League 2: Σέντρα τελικά την Κυριακή 17 Οκτωβρίου

1
Dodekanisos

Στις 17 Οκτωβρίου θα δοθεί η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας. Επίσης με απόφαση που πάρθηκε, εκτός κλήρωσης έμειναν οι Καβάλα, Δόξα Δράμας και Ασπρόπυργος. Και οι τρεις θα πρέπει μέχρι την προσεχή Τρίτη να μπορέσουν να διευθετήσουν το θέμα με τα δελτία των παικτών τους αν θέλουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Μετά τις εξελίξεις αυτές, οι δυο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ρόδος, Ηρόδοτος, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πιερικός, ΠΑΟΚ Β, Ηρακλής, Τρίκαλα και Ολυμπιακός Βόλου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ενώ άπαντες περιμένουν σέντρα στις 17 Οκτωβρίου στην Supe…, εν μία νυκτί όλα τινάχθηκαν στον αέρα. Νέο αλαλούμ στην Super League 2 προέκυψε αργά το βράδυ της Τρίτης (5/10). Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, η προσφυγή της ΑΕΛ κατά της Super League 2 έγινε εν μέρει δεκτή, κατά πλειοψηφία. Ουσιαστικά, ακυρώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία εννιά ΠΑΕ που προβιβάστηκαν στην Super League 2 με μη αγωνιστικά κριτήρια -μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων- επρόκειτο να αγωνιστούν χωρίς κριτήρια αδειοδότησης. […]