Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Πάτησε κορυφή στον Νότιο όμιλο η ΑΕΚ Β’

Super League 2: Πάτησε κορυφή στον Νότιο όμιλο η ΑΕΚ Β’

0
φωτο Αλέκος Λυκοπάντης
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β’ με την «Ένωση» να επικρατεί με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 2 (Νότιος όμιλος). Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ η αποστολή του έγινε ευκολότερη όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου στο 23′. Η ΑΕΚ Β’ έφτασε στη νίκη χάρη σε εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Γιούση στο 69ο λεπτό.

Με αυτή την νίκη (έκτη στο πρωτάθλημα) η ΑΕΚ Β’ έφτασε τους 21 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογία του Νότιου ομίλου. Όμως, η «Ένωση» έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τον δεύτερο Λεβαδειακό και την τρίτη Καλαμάτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς, Γκαρσία, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Γερολέμου, Ιατρούδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουράτζε, Λάμτσε, Ζαΐμι, Παπουλής, Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ.

Μαρουκάκης και Μουνιέ οδήγησαν την Καλλιθέα στη νίκη

INTIME SPORTS

Έπειτα από δύο αναμετρήσεις, στις νίκες επέστρεψε και η Καλλιθέα επικρατώντας 2-0 της Ζακύνθου για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2. Η Καλλιθέα προηγήθηκε στο σκορ στο 17′ με γκολ του Άντονι Μουνιέ. Ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 81ο λεπτό. Έτσι, η Καλλιθέα ανέβηκε στην έβδομη θέση με 12 βαθμούς, την στιγμή που η Ζάκυνθος μετράει μόλις έναν βαθμό. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Μουνιέ, Μαρουκάκης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νολης): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Φερέιρα, Ντάσης, Τελλέν, Σούρμπης, Σολ, Κάρλος, Κοναγκάγια.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments