Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Με νίκες άρχισαν Λεβαδειακός, ΑΕΚ Β’ και Κηφισιά

Super League 2: Με νίκες άρχισαν Λεβαδειακός, ΑΕΚ Β’ και Κηφισιά

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2 (Νότιος όμιλος), Λεβαδειακός, ΑΕΚ Β’, Κηφισιά και Καραϊσκάκης Άρτας πέτυχαν μεγάλες νίκες. Επιπλέον τα Χανιά απέσπασαν ηρωική ισοπαλία από το Αιγάλεω. 

Αρχικά, η ΑΕΚ Β’ έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα Super League 2 καθώς επιβλήθηκε με 1-0- της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, σε ένα ματς που κρίθηκε υπέρ της «Ένωσης» χάρη σε γκολ του Χριστόπουλου στο 86ο λεπτό.

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις του το φαβορί του ομίλου, ο Λεβαδειακός, που επιβλήθηκε 2-1 (48’ Νίλι, 50’ Δούμτσιος – 45’ Λάμσε) του Αστέρα Βλαχιώτη.

Τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Καραϊσκάκης κόντρα στην Επισκοπή, καθώς επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Σταματή από το 29ο λεπτό. 

Επιπροσθέτως, η Κηφισιά φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα, καθώς με γκολ των Σωτηράκο (9′) και Οικονομίδη (26′) επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β’. 

Το Αιγάλεω κρατούσε μία πολύτιμη νίκη στα χέρια του μέχρι το 96ο λεπτό. Ωστόσο τα Χανιά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του αρχηγού Βασιλόγιαννη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments