Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Επιστολή σε ΕΡΤ για το τηλεοπτικό και σέντρα στις...

Super League 2: Επιστολή σε ΕΡΤ για το τηλεοπτικό και σέντρα στις 31/10

0
@SPORTFM
Dodekanisos

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, έλαβε την απόφαση να διεξαχθεί σέντρα στο πρωτάθλημα στις 31/10. Η απόφαση πάρθηκε στην χθεσινή (19/10) συνεδρίαση που είχε η διοργανώτρια αρχή. Επιπλέον έχει σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, ούτως ώστε να βρεθεί οριστική λύση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το sport24.gr, αντιπροσωπεία της Super League 2 συναντήθηκε με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Όλοι μαζί έκατσαν στο τραπέζι και συζήτησαν τα προβλήματα που υπάρχουν. Κυρίως όμως, τον «βραχνά» που έχει δημιουργήσει το τηλεοπτικό κομμάτι. Ο  Υφυπουργός αθλητισμού, τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι θα σταθεί στο πλευρό τους.

Ουσιαστικά, οι εκπρόσωποι της Super League 2 έθεσαν το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου (μέσω της ΕΡΤ) και του ποσοστού από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Καταρχάς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει δρομολογηθεί να συνταχθεί μία επιστολή προς την ΕΡΤ. Στην οποία θα περιλαμβάνονται απόλυτα εφικτές -σύμφωνα με τα λεγόμενα των συλλόγων- προτάσεις για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της δεύτερης κατηγορίας.

Όσον αφορά τα ποσοστά από τα στοιχήματα, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ανάμεσα στις ομάδες, τι μπορεί και τι πρέπει να ισχύσει για τα ποσοστά του στοιχήματος. Με γνώμονα στην ίδια κατηγορία υπάρχει η ΑΕΛ που πέρυσι παίζοντας στη Super League 1 πήρε περισσότερα χρήματα. Ομάδες που έπαιζαν πέρσι στη Super League 2 και έλαβαν άλλα ποσά. Ενώ όσες βρίσκονταν στη Football League πήραν πολύ χαμηλότερα χρήματα. Τέλος άλλες που ήταν ακόμη πιο χαμηλά δεν εισέπραξαν τίποτα.

Η σχετική ανακοίνωση της λίγκας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .

2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».

Όπως λέγεται με το πρωτάθλημα να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, θα πρέπει η πρώτη αγωνιστική να γίνει στις 31/10 ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί λύση με την ΕΡΤ!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments