Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Αρνητική απάντηση σε Καβάλα και Ζάκυνθο για αναβολή

Super League 2: Αρνητική απάντηση σε Καβάλα και Ζάκυνθο για αναβολή

0
onsports.gr
Dodekanisos

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 απέρριψε το αίτημα της Καβάλας και της Ζακύνθου για αναβολή των αγώνων τους στην πρεμιέρα. 

Ζάκυνθος και Καβάλα είχαν καταθέσει αίτημα για αναβολή των αγώνων τους την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο λόγος αφορά την πίστωση χρόνου, προκειμένου να προετοιμαστούν. Με δεδομένο ότι έγιναν δεκτές στην κατηγορία μόλις πριν λίγες ημέρες.

Ωστόσο στο έκτακτο Δ.Σ. της Super League 2 που έγινε την Παρασκευή (5/11) το μεσημέρι, δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι δύο αναμετρήσεις της πρεμιέρας Απόλλων Πόντου – Καβάλα (Βόρειος όμιλος) και Καλλιθέα – Ζάκυνθος (Νότιος όμιλος), δεν θα διεξαχθούν. Για την τύχη τους θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

Από την πλευρά τους τόσο η Καβάλα, όσο και η Ζάκυνθος, στην απολογία τους θα επικαλεστούν αδυναμία να κατέβουν στα δύο παιχνίδια, λόγω ανωτέρας βίας. Ουσιαστικά θα επιδιώξουν οι αναμετρήσεις να οριστούν εκ νέου όταν πλέον θα έχουν αποκτήσει και οι δύο ομάδες ρόστερ.

Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την σέντρα του πρωταθλήματος. 

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας

«Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 5.11.21

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ως αυτή έχει ορισθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments