Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Αναβολή στο Καλλιθέα – Επισκοπή

Super League 2: Αναβολή στο Καλλιθέα – Επισκοπή

0
sportime.gr
Dodekanisos

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα σε Καλλιθέα και Επισκοπή, δεν θα πραγματοποιηθεί. Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ομάδα της Κρήτης, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της Αθηναϊκής ομάδας. 

Για τον ίδιο λόγο η αποστολή της Καλλιθέας δεν είχε ταξιδέψει στην Ρόδο (7η αγωνιστική). Πλέον, ο αριθμός των αγώνων που δεν έχουν γίνει λόγω κορονοϊού έχει ανέλθει στους τέσσερις (έχουν αναβληθεί τα ματς του Αστέρα Βλαχιώτη με ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής

«Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική στο “Ελ Πάσο” ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή μας. Η ομάδα μας ενημερώθηκε πριν από λίγο (Δευτέρα, 13/12) από την διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα αφού στην ομάδα της ΠΑΕ Καλλιθέας υπάρχουν κρούσματα covid-19. Η ομάδα μας αναμένει από την Επιτροπή πρωταθλήματος της SL2 τον νέο ορισμό ημερομηνίας για το παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές ωστόσο έπειτα από λίγες ώρες τα ονόματα διαιτητών του αγώνα κατέβηκαν από τους πίνακες λόγω της αναβολής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments