Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Super League 2: Αλαλούμ και προς νέα αναβολή η σέντρα!

Super League 2: Αλαλούμ και προς νέα αναβολή η σέντρα!

1
@SPORTFM
Dodekanisos

Νέα παράταση στην αγωνία αναμένεται να δοθεί όσον αφορά στην έναρξη της Super League 2. Οι σύλλογοι που επηρεάζονται από τη διαμάχη της ΑΕΛ με την ΕΠΟ, άσκησαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης. Στο μεταξύ, οριστικά στη Γ’ Εθνική θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας.

Νέα αναβολή αναμένεται να υπάρξει στη σέντρα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, η οποία έχει οριστεί στις 17 Οκτωβρίου. Η δικαστική διαμάχη της ΑΕΛ με την διοργανώτρια Αρχή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.  

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ είχε καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των μεταγραφών χωρίς περιορισμούς για τις ομάδες που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της Super League 2.

Κάπως έτσι, η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία έξι ΠΑΕ. Ειδικότερα ο λόγος για τις ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου, Αστέρας Βλαχιώτη και Ολυμπιακός Βολου. Οι ομάδες όπως ήταν λογικό άσκησαν έφεση. Ενώ μερικές εξ αυτών που δεν το έπραξαν χθες, αναμένεται να προβούν σε πράξεις σήμερα. Η Super League 2 επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τον τίτλο της. Δηλαδή πως αποτελεί το πρωτάθλημα των… δικαστικών αποφάσεων!

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Super League 2 έδωσε νέα παράταση στην αγωνία όσον αφορά το τι μέλλει …. Ωστόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας […]