Αρχική Προγνωστικά Σύνολα τερμάτων που… πληρώνουν

Σύνολα τερμάτων που… πληρώνουν

0
foto0708
Dodekanisos

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουν.

 

Λέστερ

 

Ακόμα πανηγυρίζουν στη Λέστερ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τουλάχιστον σε συλλογικό επίπεδο.

Μάντσεστερ Γιουν.

 

Η κατάκτηση του Κυπέλλου… γλύκανε τη σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει στον πάγκο τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Μπενφίκα – Μπράγκα

 

Μπενφίκα

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στον πάγκο της ο τεχνικός Ρουί Βιτόρια, ο οποίος την οδήγησε στο 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 3ο διαδοχικό.

 

Μπράγκα

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια… Κάπως έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η περσινή σεζόν για τους «αρσεναλίστας», που τερμάτισαν για 2η σερί περίοδο και 3η τα 4 τελευταία χρόνια στην 4η θέση, πίσω από τους τρεις «μεγάλους» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

 

Διαβάστε στο foxbet.gr όλα τα νέα και τα προγνωστικά των Σούπερ Καπ σε Αγγλία και Πορτογαλία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments