Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα

0
asiathr simi
Dodekanisos

Συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, το Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα 2014 του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) με τον δεύτερο αγώνα που θα έχει προορισμό την Σύμη. Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος 15 σκάφη και πάνω από 80 ιστιοπλόοι.
Το πρωί του Σαββάτου, τα σκάφη θα εκκινήσουν από τη Ρόδο και συγκεκριμένα από την περιοχή Κάτω Πέτρες στις 10:00π.μ. Ο τερματισμός θα γίνει έξω από το λιμάνι του Γιαλού στη Σύμη. Το βράδυ τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στον Γιαλό και οι ιστιοπλόοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγες ώρες στο πανέμορφο λιμάνι της Σύμης.
Η δεύτερη ιστιοδρομία του αγώνα θα διεξαχθεί την Κυριακή. Τα σκάφη θα εκκινήσουν έξω από τον Γιαλό ή σε άλλη περιοχή της Σύμης (Αγ. Μαρίνα ή Φανερωμένη) ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Όλα τα πληρώματα περιμένουν με αγωνία τον αγώνα, καθώς με την ολοκλήρωσή του θα αρχίζει να διαμορφώνεται η βαθμολογία για το φετινό πρωτάθλημα. Επίσης επισημαίνεται ότι μετά τον αγώνα αυτό ακολουθούν οι 3 μεγάλοι διεθνείς αγώνες που περιέχονται στο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος, το Channel Regatta, το Rodos Cup και η Aegean Regatta 2014.
Στα πλαίσια του αγώνα ΣΥΜΗ 2014, την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 21:30 θα γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών στο γραφείο του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου, όπου θα δοθούν οι οδηγίες πλου και τυχόν διευκρινήσεις στους συμμετέχοντες από την Επιτροπή Αγώνα. Επίσης θα γίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα.
Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ www.asiathr.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments