Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Συνεχίζεται η προετοιμασία

Συνεχίζεται η προετοιμασία

0
telxinis_kipello1
Dodekanisos

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Τελχινίδας εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα για το κύπελλό Ελλάδας.

Όπως είναι γνωστό ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ που τον περασμένο Δεκέμβριο στέφθηκε κυπελλούχος Αιγαίου (Ζ΄ Περιφέρειας) κληρώθηκε να αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, μία από τις πιο ιστορικές γυναικείες ομάδες βόλεϊ, τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Η ομάδα με τα πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα, κυπελλούχος Ελλάδας το 2002 και πρωταγωνίστρια φέτος στην Α2 κατηγορία θα τεθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στο Βενετόκλειο,  απέναντι στις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου σε ένα ματς από το οποίο η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στις 16 ομάδες του θεσμού.

Ο Ζηρίνειος Αθλητικός Όμιλος Νέων όπως είναι η πλήρης ονομασία του αθλητικού σωματείου ιδρύθηκε στην Κηφισιά το 1962 και για σχεδόν 50 χρόνια, βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή προσφοράς στον της περιοχής του αλλά και ολόκληρης της χώρας, χάρη στην επιτυχημένη παρουσία του στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Σήμερα ο ΖΑΟΝ αριθμεί 500 περίπου αθλητές και διατηρεί τμήματα βόλεϊ, κολύμβησης, και ενόργανης γυμναστικής.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 2μμ στο Βενετόκλειο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments