Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Συνεχίζει απτόητος ο Απόλλωνας (pics)

Συνεχίζει απτόητος ο Απόλλωνας (pics)

0
apollon_agiosloukas
Dodekanisos

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 1, ο Απόλλων Απολλώνων κέρδισε και τον Άγιο Λουκά στο ουδέτερο γήπεδο της Παστίδας και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου). Ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Γιώργου Μπακίρη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δημιούργησε πολλές και σημαντικές φάσεις για να σκοράρει. Ο άγραφος όμως νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και έτσι οι απολλωνιστές έφθασαν στην κατάκτηση του πολύτιμου «τριπόντου». Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και το σίγουρο είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο.
Τα γκολ
Μόλις στο 5’ ο Αθηναίος με μακρινό σουτ (περίπου από τα 30 μέτρα), αιφνιδίασε τον Μακαρούνα και έκανε το 0 – 1.
Στο 11’, ο Σεβδαλής έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Παπαχριστοδούλου ο οποίος με πλασέ περίπου από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1 – 1.
Στο 24’ ο Λουκίσσας μετά από πάσα του Μπιλιά, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έκανε το 2 – 1.
Στο 87’ ο Παπαχριστοδούλου μπήκε στην περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Καλύτεροι από τον Απόλλωνα οι Παπαχριστοδούλου, Λουκίσσας και Σεβδαλής. Άρεσαν από τον Άγιο Λουκά οι Αθηναίος, Λυριστής και Καππάκας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Πλακογιάννης (Σταμάτης Αντωνάς, Κώστας Καραγιάννης). Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 70’ σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων πάνω στον Jara.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας, Ξύπας (38’ Γουλάρας), Μπιλιάς, Σεβδαλής, Μποσίνας, Μπαιράκης, Πλάτσης, Λουκίσσας, Παλάζης (65’ Πονήρης), Παπαχριστοδούλου (88’ Πανάγος), Σαράντης
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Ντίρος, Καράνου, Σέντης (67’ Αλαχούζος), Χατζαντώνης, Λυριστής, Μπάλλα, Καππάκας, Jara, Αθηναίος, Γιώργου (46’ Κοιλιάς, 81’ Πουλής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/apollon_agloukas/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments