Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΣ

0
pas fasi
Dodekanisos

Αλώβητος πέρασε και από το γήπεδο των Φανών ο Ακουσίλαος επικρατώντας του τοπικού Ακουσιλάου με 4 – 1, παραμένοντας έτσι μόνος του στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι σε γενικές γραμμές είχαν την υπεροχή, ωστόσο απέναντι στον ψυχωμένο Ακουσίλαο τα βρήκαν σκούρα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Είχαν μάλιστα να αντιμετωπίσουν και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος έκανε πολλές και καλές επεμβάσεις. Στην επανάληψη και μόλις ο ΠΑΣ μέσα σε ένα πεντάλεπτο «γύρισε» το παιχνίδι, ήταν φανερό πως η ομάδα του Γιώργου Ξύπα δε μπορούσε από εκεί και πέρα να κάνει κάτι καθώς είχε και πρόβλημα ψυχολογίας.
Στο 5’ ο Γαλανός εκτέλεσε φάουλ και ο Καμπούρης απόκρουσε, όμως ο Ζώτα που καραδοκούσε, από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).. Στο 50’ ο Παπαβασιλείου δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο Θωμάς Πατσιόπουλος «είδε» πέναλτι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ωστόσο η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Γεωργαλλής έκανε το 1 – 1. Στο 55’ ο Γαϊτάνος με έναν «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» κάνοντας το 1 – 2. Στο 70’ ο Ταγκάεφ έκανε το 1 – 3 με πλασέ από κοντά και στο 80’ ο Γεωργαλλής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.
Ένταση στο τέλος
Μετά το τέλος του παιχνιδιού και σύμφωνα με τα όσα γράφει και το φύλλο αγώνα επικράτησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών με φιλάθλους των γηπεδούχων που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν. Τελικά με την επέμβαση της διοίκησης των γηπεδούχων και ιδιαίτερα του προέδρου Μιχάλη Σπανουδάκη, οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθιού, Λαππάκης, Τριανταφύλλου, Κώστας (60’ Κουμπιός), Κατσαράς, Ζότα, Κοκκάρης, Λαππάκης, Καραμούτας (70’ Μεγαλούδης), Γαλανός, Ροδίτης (81’ Σάββας)
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης, Ταγκάεφ (85’ Βολιτάκης), Μελισσάς, Γιώτας (46’ Γαϊτάνος), Οχτάρας, Χωρίτης, Καψαλάκης, Φραγκάκης (65’ Παπαβασιλείου), Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments