Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνέχισε το σερί της η Ρόδος

Συνέχισε το σερί της η Ρόδος

0
xalki rodos
Dodekanisos

Με τη νίκη 2-1 έφυγε η Ρόδος από το γήπεδο Κοσκινού με αντίπαλο την Χάλκη και έτσι έμεινε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Οι γηπεδούχοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ (0-1) με αυτογκόλ του Ψαρά από το 2΄ κατάφεραν γρήγορα να αντιδράσουν και στο 6΄ ισοφάρισαν 1-1 με σουτ του Παπαστεργή. Στη συνέχεια η Χάλκη πήρε την πρωτοβουλία αλλά τα «ελάφια» ισορρόπησαν γρήγορα και δημιούργησαν τις ευκαιρίες για το 2-1 αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό που είχε στα πρώτα 45΄ αλλά η Ρόδος κατάφερε να πετύχει το 1-2 στο 55΄με σουτ του Γκάϊδα από θέση τετ α τετ όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Οι «πράσινοι» μετά το υπέρ τους σκορ διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Χαλκίτες για την ισοφάριση που δεν ήρθε, ο Ράτζα στο 92΄ κατέβασε την μπάλα από το «Γ» σε φάουλ του Ντούπη, και γνώρισαν την ήττα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 63΄ για ανατροπή του Καβουκλή από τον Αθανασίου και ζήτησαν πέναλτυ αλλά ο διαιτητής Παπαγιαννίδης δεν το καταλόγισε.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης-Φραγκίνης-Γιακουμάκης Στέργος.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Ζαμαντάκης,Αγγελής, Τσιαντούλας, Ψαράς, Καβουκλής, Κωστίδης, Παπαστεργής(52΄ λ.τ. Μπουντούρης), Βασιλείου(81΄Μερκάϊ), Ντούπης, Πανούσης(59΄Παπαλαζάρου)
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καμπούρης, Αθανασίου, Στ. Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Γκάϊδας, Κουρέτας(88΄ Περαντινός), Ευγενικός, Παπαστεφάνου(46΄ Γ. Καντιμοίρης), Γεωργάς(77΄Βιτσέντζος), Βασιλαράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments