Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεργασία Διγενή – Goran Milosavljevic

Συνεργασία Διγενή – Goran Milosavljevic

0
digenis sinergasia
Dodekanisos

Συνεργασία με τον κ. Goran Milosavljevic έχει κάνει ο Διγενής Κοσκινού με επιστέγασμα το πρόγραμμα «YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM». Σχετικό είναι και το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:
Ο Goran Milosavljevic (11/04/1967), υπήρξε ποδοσφαιριστής μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων,όπως η RED STAR Βελιγραδίου,η FC GRENOBLE της Γαλλίας,η SPORTING CLUB της Πορτογαλίας,η VFB OLDENBURG της Γερμανίας,η FC WINTERTHUR της Ελβετίας,η FC CHESTER της Αγγλίας.
Είναι Scouter της Arsenal στη Σερβία, στην Σλοβενία,στα Σκόπια,στο Μαυροβούνιο,στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη,στην Κροατία και Συνεργάτης ομάδων,όπως η Montpellier HSC, SBV Vitesse, Bordeaux, FC Zurich, NK Krka, SK Slovan Bratislava, FC Banik Ostrava, SK Rapid Wien και άλλων, σε μικρότερες κατηγορίες στην Ευρώπη. Ο Goran Milosavljevic είναι Personal Trainer 60 και πλέον, νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στη Σερβία – Red Star Belgrade, FK Partizan, FK Zemun, FK Vozdovac, FK Čukarički Stankom – και στην Ευρώπη, όπως οι Luka Milivojevic – Olympiacos FC, Vukan Savicevic –Slovan Bratislava, Luka Stojanovic – Royal Mouscron, Adem Ljajic – Torino FC, ενώ παράλληλα είναι Agent της εταιρίας εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, Global Pro Sports Management (www.globalprosports.net) με έδρα το Βελιγράδι.
Χαρακτηριστικό του προγράμματος “YEARLY SCOUTING & PERSONAL TRAINING PROGRAM”, είναι η συχνότητα πολλαπλών επισκέψεων του στο γήπεδο του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού. Περιλαμβάνει τρία στάδια:Το Scouting νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, σκοπός του οποίου είναι η παρακολούθηση και επιλογή τους.Το Personal Training, σκοπός του οποίου είναι η βελτίωση της φυσικής και τεχνικής κατάρτισης τους.Το Agent , αφορά την τελική επιλογή και εκπροσώπηση τους στο εξωτερικό από τον κ. Milosavljevic.
Η διεξαγωγή του προγράμματος στη Ρόδο, θα πραγματοποιείται στο γήπεδο Κοσκινού,πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση και το προπονητικό Team της ομάδας του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού,στο Βελιγράδι Σερβίας, στο Sports and Recreation Center “Tašmajdan” (www.tasmajdan.rs) και στο Sportski Centar OLIMP – ZVEZDARA ( www.scolimp.rs),πάντα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ.Milosavljevic.Στο πρόγραμμα επιπρόσθετα συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχής των αθλητών, σε στάδια προετοιμασίας και προεπιλογής τους από ομάδες της Σερβίας όπως Red Star Belgrade, FK Partizan, FK Zemun, FK Vozdovac, FK Čukarički Stankom και της Ευρώπης όπως Arsenal FC, Montpellier HSC, SBV Vitesse, Bordeaux, FC Zurich, NK Krka, SKSlovan Bratislava, FC Banik Ostrava, SK Rapid Wien.
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ του Προγράμματος είναι – μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης των Τμημάτων Ακαδημιών,Εφήβων και Νέων, του Συλλόγου – η τελική επιλογή των συμμετεχόντων αθλητών και η δυνατότητα μεταγραφή τους, στο άμεσο μέλλον – ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ – σε ομάδες της Ελβετίας,της Σλοβενίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, πάντα μετά από εισήγηση του κ. Goran Milosavljevic.
Μέσω της συνεργασίας με τον Α.Σ. Διγενή Κοσκινού,υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης και παραμονής ξένων εν ενεργεία ποδοσφαιριστών, στο γήπεδο του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, κατά την περίοδο του CAMP ή κατά την περίοδο προπονήσεων του Goran Milosavljevic, όπως ο Luka Stojanovic – Royal Mouscron, Vukan Savicevic –Slovan Bratislava, Adem Ljajic – Torino FC, Luka Milivojevic – Olympiacos FC. Μέσω του Προγράμματος,δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών του Συλλόγου, σε CAMP στη Σερβία,στην Ελβετία,στην Αυστρία ή σε άλλες χώρες της Ευρώπης και δυνατότητα πρόσκλησης ομάδων όπως η Εθνική Νέων της Σερβίας ή η Ομάδα Νέων του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, κ.Ψύλλου Μιχαήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και κατ’ επέκταση στο πρόσωπο του συνεργάτη και προσωπικού μου φίλου, Goran Milosavljevic, μέσω της έγκρισης και έναρξης της εν λόγω συνεργασίας.
Πλούμπης Μάριος – Εκπρόσωπος & Συνεργάτης Goran Milosavljevic».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments