Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Συναντήθηκαν με τον Σαρρή!

Συναντήθηκαν με τον Σαρρή!

1
diakofotis epo
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 03/04/2014 η εθιμοτυπική και συνάμα εποικοδομητική συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέμα που αφορούν την Ένωση ενώ τον Παναγιώτη Διακοφώτη πλαισίωσαν ο Γενικός Γραμματέας, Βαγιανός Γαμβρούδης και ο Γ Αντιπρόεδρος, Δήμος Λουϊζίδης.
Ο Κύριος Σαρρής ζήτησε από την ΕΠΣΔ να κάνει ριζική αναθεώρηση των μπάτζετ της με βάση την οικονομική πολιτική των ημερών, ενώ θα πρέπει να αναζητηθούν πόροι από την Ένωση για μια καλύτερη και ομαλή λειτουργία, καθώς τα οικονομικά δεδομένα της ΕΠΟ διαφέρουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα είναι δεδομένη πλέον η εκμετάλλευση του Ενωσιακού Γηπέδου με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να είναι ξεκάθαροι όσον αφορά την αξιοποίηση του για τις ομάδες που το χρησιμοποιούν. Επιπλέον η Ένωση θα κινηθεί ώστε να αξιοποιήσει και τα παλιά της γραφεία προκειμένου να επωφεληθεί οικονομικά, ενώ οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ είδαν με καλό μάτι την κίνηση της αγοράς ενός αυτοκινήτου για τις ομάδες, με τον Κύριο Σαρρή να διαμηνύει πως θα προτείνει την συγκεκριμένη κίνηση και σε άλλες Ενώσεις.
Στο θέμα του Πρωταθλητή, ο Κύριος Σαρρής ήταν αμετάκλητος στο θέμα της χρηματοδότησης για τα ταξίδια ανάβοντας κόκκινο φως, πλην όμως ξεκαθάρισε πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει σε όμιλο νήσων και την μεθεπόμενη σε όμιλο που θα καθοριστεί από την ΕΠΟ, έτσι ώστε να δίνετε η δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να παίζουν με διαφορετικούς αντιπάλους. Στο θέμα των διαιτητών έδωσε σαφές μήνυμα πως θα μειωθεί η λίστα προκειμένου να έχουν περισσότερα παιχνίδια σε Β και Γ Εθνική κατηγορία. Με απόφαση της FIFA αλλάζει τα όριο ηλικίας των υποψήφιων διαιτητών για διεθνείς παιχνίδια με όριο το 30ο έτος. Τα σωματεία της Γ Εθνικής κατηγορίας θα πληρώνουν πλέον τα έξοδα των διαιτητών.
Τέλος μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα, Βαγιάνου Γαμβρούδη έγινε συζήτηση για την διοργάνωση φιλικών αγώνων σε Ρόδο και Κω που θα αφορά παιχνίδια Εθνικών Ομάδων Νέων και παίδων. Επίσης έκανε πρόταση για την διεξαγωγή αγώνων και προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στα Δωδεκάνησα. Πριν την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Κύριο Σαρρή η αντιπροσωπία της ΕΠΣΔ είχε εποικοδομητική συζήτηση με το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και Πρόεδρο του γυναίκειου ποδοσφαίρου κύριο Προύτζο Νικόλαο. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως έγινε πρόταση από τον Κο Γαμβρούδη για φιλικά παιχνίδια Εθνικών Κατηγοριών. Κανένα γήπεδο της Δωδεκανήσου δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις απάντησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΓΙΟΡΔΑΜΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Π.Σ.Δ.
ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΒΑΓΙΑΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ε.Π.Σ.Δ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ