Συνάντηση των εκπροσώπων για το τουρνουά των παλαιμάχων

0
veteranoi

Από το τμήμα “Αθλητισμού και Νέας Γενιάς” του Δήμου Ρόδου πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά το 3ο τουρνουά
“Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας” Παλαιμάχων Ρόδου 2016-17. Αναλυτικά:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρόσκληση της καθ’ ύλην αρμόδιας Αντιδημαρχίας Δήμου Ρόδου, για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, δια του Αντιδημάρχου κ. Παρδαλού Στέργου, αλλά και του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιας της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, συγκεντρώθηκαν, την Τρίτη 11/10/2016, στο Γραφείο της αρμόδιας Δ/νσης (Νέα Αγορά, Γραφείο αρ. 45), εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο, πλέον, Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου (3ο κατά σειρά) «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας» 2016-2017, που θα λάβει χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα του Νησιού μας, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και την αρωγή του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Στην 1η ενημερωτική συνάντηση, την οποία προλόγισε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αντηλλάγησαν, απόψεις για την βελτίωση αυτής της αθλητικής δραστηριότητας, της οποίας οι σημαντικοί στόχοι είναι, αφενός η περαιτέρω σύσφιξη των αθλητικών σχέσεων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος και αφετέρου η ανάδειξη των φιλανθρωπικών ευαισθησιών τους, αφού τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτήν την δράση θα διατεθούν, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, για κοινωνικό-φιλανθρωπικό σκοπό που θα κοινοποιηθεί, επακριβώς, μελλοντικά.
Στην πρώτη αυτή ενημερωτική συνάντηση, παραβρέθηκαν εκτός του Αντιδημάρχου κ. Παρδαλού Στέργου που εκπροσωπούσε ταυτόχρονα και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Άρη Αρχαγγέλου, ο κ. Καλαθενός Σάββας εντεταλμένος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου σε θέματα Αθλητισμού, ο κ. Λάμπρου Χαράλαμπος ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ο κ. Παπαστεργίου Κώστας (Απόλλων Καλυθιών), ο κ. Αφεντούλης Ιωάννης (Κλεάνθης Παραδεισίου), ο κ. Διακοπαρασκευάς Ευάγγελος (Άγιος Ισίδωρος), ο κ. Αυγερινού Νικ. (Αφάντου), οι κ.κ. Αγγελόπουλος Σπ. & Βασιλαράκης Ηλίας (Ένωση Ρόδου-Διαγόρα), ο κ. Κουντούρης Χρήστος (Ιάλυσος), ο κ. Ψύλλου Μιχαήλ (Διγενής Κοσκινού), καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της καθ’ ύλην αρμόδιας Δ/νσης.
Επί τη ευκαιρία, και ενόψει της προγραμματιζόμενης 2ης συνάντησης των εκπροσώπων των ομάδων, όπου θα καθοριστούν και θα κοινοποιηθούν και επισήμως πλέον οι όροι συμμετοχής-διεξαγωγής του Τουρνουά, καλούμε επίσης και οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιρικό σωματείο του Νησιού, το οποίο θα μπορούσε να καταρτίσει αξιόμαχη ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (τηλ. επικ/νίας: 2241035937), για να δηλώσει συμμετοχή.