Αρχική Προγνωστικά Συμμετέχουμε και κρατάμε επαφή…

Συμμετέχουμε και κρατάμε επαφή…

0
evro
Dodekanisos

Σήμερα με πολύ λιγότερες επιλογές απλά επιλέγουμε να παίξουμε για να διατηρήσουμε την επαφή με το αγαπημένο μας χόμπι (έτσι είναι και έτσι θα πρέπει να το βλέπουμε στην βάση του). Στα χθεσινά δικά μας τώρα χαλαρά κύλησε άλλη μια στοιχηματική ημέρα με 2 στα 3 που μας κράτησε «ζεστούς» προκειμένου να μπούμε πανέτοιμοι από αύριο Παρασκευή στους νορμάλ εβδομαδιαίους ρυθμούς. Φτάσαμε έτσι λοιπόν τις σωστές συνολικές επαληθεύσεις στις 333/528 με ποσοστό επιτυχίας το 63%. Πάμε να σας δώσουμε για σήμερα τις προτάσεις της στήλης.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ κωδ.126
Ματς κυπέλλου με επαναληπτικό ματς στην έδρα της Σεβίλλης. Προτεραιότητα στην παρούσα φάση για την Γρανάδα είναι η σωτηρία της και όχι η κούπα στο κύπελλο (όνειρο βέβαια για ομάδες σαν την Γρανάδα). Η Σεβίλλη που δείχνει σταθερότητα και έχει την στόφα καλοδουλεμένης ομάδας, αν και θα έχει απουσίες με ποιο σημαντική αυτή του φορ παιχταρά Μπάκα, φαίνεται να παίρνει αυτό που θέλει. ( 2 ) 1,80. Απρόσεκτη η Γρανάδα πίσω ίσως πάθει ζημιά από τα έμπειρα μηχανάκια της Σεβίλλης αρκετά νωρίτερα ( ΗΜ 2 ) 2,35.

ΛΟΥΤΟΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ κωδ.127
Όλα τα στατιστικά βγάζουν ένα τεράστιο Under. Το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη Σριούσμπερι έχει να δεχθεί γκολ 47 ημέρες (από τις 22/11) αλλά και το ότι η Λόυτον σε 12 εντός έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα καθιστά φαβορί το σημείο Under, όμως σε τέτοιες τιμές εμείς δεν ακουμπάμε. Προσανατολιζόμαστε όμως σε κάτι πιο βατό και ίσως σοφότερο με βάση την βαθμολογική κατάταξη των 2 ομάδων ( Λούτον 5η με 42βαθμούς και Σριούσμπερι 3η με 44 βαθμούς ). Αυτό είναι το ( ΗΜ Χ ) 1,90 σε μεγάλη τιμή. 11 στα 23 ματς για την Λούτον και 12 στα 24 ματς για την Σριούσμπερι. Με μικρό ρίσκο αλλά σωστή τιμή θα πάμε και στο ( 2-3goal ) 1,75. Δεν μπορεί εγγλέζικο παιχνίδι είναι, πόσο στεγνό πια θα είναι;

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αν και δεν είναι το φόρτε μου μια ανάλυση στα σημερινά ματς βγάζει κάποια σημεία που θα φανούν χρήσιμα για να παρουσιάσουμε μια πιο ολοκληρωμένη στοιχηματική πρόταση.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ κωδ.732
Τα πράματα σε αυτή την φάση έχουν σφίξει, το ίδιο και οι διαφορές στα σκορ. Μεγάλο φαβορί οι Ρώσοι αλλά όχι για 16+. ( 2 ) 1,80

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑ’Ι’ κωδ.735
To Under ( 162,5 ) 1,80 είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και στην αδυναμία της ….Γαλατά στο σκοράρισμα.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments