Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια για τον Μιχάλη Παναγιώτου

Συλλυπητήρια για τον Μιχάλη Παναγιώτου

0
penthos
Dodekanisos

Ανακοίνωση της οικογένειας του
Έφυγε από κοντά μας ο σύζυγος και πατέρας μας Μιχάλης Παναγιώτου. Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν καθ’όλη την διάρκεια της ασθένειας του. Παρακαλούμε  όσους επιθυμούν αντί στεφάνου να καταθέσουν τα χρήματα στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου(Ευαγγελισμός) κατόπιν δικής του επιθυμίας.
Η Οικογένεια Του
Η κηδεία του Μιχάλη Παναγιώτου θα γίνει την Τρίτη 11/3/14 στον Ιερό Ναό Ταξιάρχη Ρόδου στις 13-00μμ.
Ο ΑΣ Ρόδος
Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος στο άκουσμα του θανάτου του Μιχάλη Παναγιώτου θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ τα χώμα που θα τον σκεπάζει.
Ο Ευκλής Σορωνής
Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτου Βασίλη και στην οικογένεια του για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Μιχάλη. Ο Μιχάλης αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας στο παρελθόν. Για μας σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος της οικογένειας μας όμως αφήνει πίσω του τον Βασίλη ένα πραγματικά άξιο συνεχιστή. Μιχάλη θα είσαι πάντα ανάμεσα μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Επίσης συλλυπούμαστε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Καρακόπουλο Σίμο , τον γυμναστή μας Μάλτα Ιωάννη και τις οικογένειες τους για τον χαμό των αγαπημένων τους γιαγιάδων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τις σκεπάσει.
Ο Γιώργος Χατζημάρκος
Ευρισκόμενος εκτός Ρόδου, πληροφορήθηκα την απώλεια του Μιχάλη Παναγιώτου. Είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω την δύναμη της ψυχής του. Εχασε μόνο την άνιση μάχη που η μοίρα του επιφύλαξε.  Στην οικογένεια του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Ο Ευαγόρας
Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Ευαγόρα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Μιχάλη Παναγιώτου που υπήρξε σημαία για την ομάδα και θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Η ΑΕ Κατταβιάς
Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κατταβιάς, αισθάνονται την ανάγκη να συλλυπηθούν την οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου ο οποίος έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…
Ο Απόλλων Καλυθιών και οι παλαίμαχοι του
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου και από τον Απόλλωνα Καλυθιών και τους παλαίμαχους του. Επίσης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους και στην οικογένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή Ορφανού Αγγελή για το χαμό του πεθερού του Γιώργου Λεβέντη.
Η Ασπίδα Σαλάκου
Σύσσωμη η οικογένεια της Ασπίδας Σαλάκου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου για τον θάνατο του.
Οι Βετεράνοι Ρόδου – Διαγόρα
ΟΣ ύνδεμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα πενθεί στο ξαφνικό άκουσμα του θανάτου του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ρόδου Μιχάλη Παναγιώτου. Συλλυπείται την οικογένεια του και να γνωρίζουν ότι πάντα θα είναι στην καρδιά και την σκέψη των βετεράνων ποδοσφαιριστών. Καλό ταξίδι φίλε Μιχάλη, καλό Παράδεισο.
H Μίκα Ιατρίδη
«Είχα την τιμή να είμαι φίλη με τον Μιχάλη Παναγιώτου. Υπήρξε ένας άνθρωπος που πάντα αγωνίζονταν για αυτά που πίστευε και αυτά που αγαπούσε. Έφυγε μετά από σκληρή και άνιση μάχη που με θάρρος έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
O Ατρόμητος Διμυλιάς
Η διοίκηση του Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτη για την πρόωρη απώλεια του. Άνθρωποι σαν αυτόν δόξασαν το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο και το υπηρέτησαν μέχρι όλες τους τις δυνάμεις. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
H ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Στο άγγελμα του θανάτου του ΜIXAHΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, του επί πολλά χρόνια διατελέσαντα Προέδρου στον ΕΥΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα κάτωθι : 
1) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες όλων των κατηγοριών του προσεχούς Σαββατοκύριακου 15 και 16 Μαρτίου . 
2) Να σταλεί στεφάνι εις μνήμη του. 
3) Να μεταφέρει τα συλληπητήρια στους οικείους του. 
4) Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.
O Ακουσίλαος Φανών
Τα θερμά της συλλυπητήρια θέλει να εκφράσει και η διοίκηση του Ακουσιλάου Φανών μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
Ο Φοίβος Κρεμαστής
Το δ.σ. και οι παίκτες του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου ο οποίος έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…
O Γ.Σ. Διαγόρας
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπείται την οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου, για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του. Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο πενθεί, μιας κι έχασε ένα βασικό στέλεχος του, που διακρίθηκε για τον ζήλο και το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ο ΑΕΡΑ
Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παναγιώτου εκφράζει και η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου.

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments