Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συλλυπητήρια για τον Φίλιππα!

Συλλυπητήρια για τον Φίλιππα!

0
delaportas filippos
Dodekanisos

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την είδηση του θανάτου δυο νέων παιδιών, του Φίλιππα Δελαπόρτα (ποδοσφαιριστή του Φοίβου) καθώς και του αδελφού του συμπαίκτη του Ευτύχη Τζιβίλογλου, Γιάννη. Από το πρωί τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας και οι φορείς εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
Η ΕΠΣΔ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδ/κών Σωματείων Δωδεκανήσου μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του
ΦΙΛΙΠΠΑ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ
Ποδ/στη του σωματείου της δύναμής μας ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ και υιού του προέδρου του πιο πάνω σωματείου ΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω:
1.-Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΔ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΙΜΑΡΗ να παρακολουθήσει την νεκρώσιμη ακολουθία
2.-Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
3.-Να κρατηθεί 1 λεπτού σιγή σ όλους τους αγώνες του επόμενου Σαββατοκύριακου.
4.-Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
5.-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.
Ο Διαγόρας
H διοίκηση και η οικογένεια του Διαγόρα συλλυπούνται τον Φοίβο Κρεμαστής, τον πρόεδρό του κ. Άκη Δελαπόρτα και την οικογένειά του, για τον χαμό του προσφιλούς γιού του, ποδοσφαιριστή, Φίλιππα. Επίσης, συλλυπούνται την οικογένεια του παίκτη της ίδιας ομάδας Ευτύχιο Τζιβίλογλου, για τον θάνατο του αδελφού του στο ίδιο δυστύχημα! Ας είναι τα τελευταία θύματα της ασφάλτου και ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει!
Ο Απόλλων Καλυθιών
Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής Άκη Δελαπόρτα μετά το ξαφνικό χαμό του γιού του Φίλιππου και στου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευτύχη Τζιβίλογλου για το χαμό του αδελφού του Γιάννη. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στον Άκη και στον Ευτύχη, στις οικογένειές τους και σε όλη την οικογένεια του Φοίβου τα θερμά μας συλλυπητήρια. Επίσης εκφράζουμε στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γεώργιο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό της αγαπημένης μητέρας και συζύγου τους.
Η Ασπίδα Σαλάκου
Τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα, θέλει να εκφράσει και η Ασπίδα Σαλάκου σε επικοινωνία που είχε με το news12.
Ο Ηρακλής Λάρδου
Η διοίκηση και τα μέλη του Ηρακλή Λάρδου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα βαθύτατα και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Φοίβο Κρεμαστής, στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα για τον αδόκητο χαμό του υιού του Φίλιππου, καθώς και στην οικογένεια του Ευθύμη Τζιβίλογλου, για την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού, Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Ο Καλυμνιακός
Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια θέλει να εκφράσει και η διοίκηση του Καλυμνιακού η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.
Ο Νικαγόρας
Θα θέλαμε ως ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ να εκφράσουμε τα βαθειά μας συλληπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών, στην οικεγένεια του ΦΟΙΒΟΥ και στον πρόεδρο του τον Ακη Δελαπόρτα, να ευχηθούμε δύναμη και κουράγιο και η σκέψη τους να έιναι πάντα μαζί τους , ξέροντας ότι τα λόγια αυτά ελάχιστα έως καθόλου δεν απαλύνουν τον απίστευτα βαθύ πόνο τους. 
Τα ειλικρινή μας συλληπητήρια
Το ΔΣ και οι παδοσφαιριστές του ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ-ΚΩ.
O AO Δικαίου
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Δικαίου 
εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής και ειδικότερα στον πρόεδρο Άκη Δελαπόρτα και την οικογένεια του, για τον χαμό του γιού τους, Φίλιππα. Επίσης συλλυπούνται την οικογένεια του Ευτύχιου Τζιβίλογλου, για τον θάνατο του αδελφού του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ του Α.Ο Δικαίου
Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών
Συλλυπτήρια εκφράζουν και οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών. Τόσο στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα όσο και σε αυτή του Ευτύχη Τζιβίλογλου. Το ίδιο εκφράζουν και στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γιώργο για το θάνατο της αγαπημένης τους μητέρας και συζύγου αντίστοιχα.
Ο ΝΗΡΕΑΣ
H διοίκηση , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ ΝΗΡΕΥΣ , εκφράζουν τα θερμά τους συλλητήρια , στην ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ , και κυρίως στον πρόεδρο του Άκη Δελαπόρτα και στην οικογένειά του για τον αναπάντεχο και  άδικο θάντο του Φίλιππα . Επίσης στον Ευθύμη Τζιβίλογλου , για το χαμό του αδερφού του στο ίδιο ατύχημα . Καλό τους ταξίδι , καλό παράδεισο!!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ
Συλλυπητήρια θέλει να εκφράσει και η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων, όπως μας τα μετέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαμίκος Καμπαστάνας.
Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Το ίδιο ισχύει και για το σωματείο του Κλεάνθη Παραδεισίου. Σύσσωμο θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών.
Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ
Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, το δ.σ. του Κολοσσού Κάστρου, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων Φίλιππα Δελαπόρτα και Γιάννη Τζιβίλογλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ
Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου αισθάνονται την ανάγλη να συλλυπηθούν την οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα για τον θάνατα του γιου του.
Ο ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ
Τα συλλυπητήρια του στέλνει από την Κω και ο Αντίμαχος. Η διοίκηση, οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμη η οικογένεια του Κωακού συλλόγου, συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειας Δελαπόρτα καθώς και του Γιάννη Τζιβίλογλου για τον πρόωρο χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.
Η ΘΥΡΑ 6
Συντετριμμένη ήταν σήμερα και η Θύρα 6 στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου για τον θάνατο του Φίλιππα Δελαπόρτα καθώς και του Γιάννη Τζιβίλογλου. Εκφράζουν στην οικογένεια του τα θερμά τους συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ο ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ
Η οικογένεια του Ευκλή Σορωνής, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Φίλιππου Δελαπόρτα και του αδελφού του Ευτύχη Τζιβίλογλου, Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Πολύ κουράγιο στις οικογένειες τους.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Φοίβο Κρεμαστής, στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα για τον άδικο χαμό του υιού του Φιλίππου, όπως και στην οικογένεια του Ευτύχη Τζιβίλογλου για την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα εκφράζει τα θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα και του Φοίβου Κρεμαστής για την τόσο απρόσμενη και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου ποδοσφαιριστή και υιού του προέδρου της ομάδας, Φίλιππα Δελαπόρτα. Επίσης συλλυπείται τον ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας Ευτύχιο Τσιβίλογλου για τον χαμό του αδελφού του Γιάννη στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα. Αλησμόνητοι…
Ο ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ
Συντετριμμένοι ήταν και στον Ακουσίλαο στην θλιβερή είδηση. Ο Φίλιππας Δελαπόρτας μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών.
2. Να παραστεί σύσσωμο το δ.σ. στην κηδεία του Φίλιππα Δελαπόρτα
3. Να κατατεθεί το ποσό των 50 ευρών αντί στεφάνου στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων του Αγίου Ανδρέα στο Παραδείσι.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Το ΔΣ και οι αθλητές του ΑΣΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Φοίβο Κρεμαστής ,στην οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα για την απώλεια του γιου του Φίλιππα , όσο και στην οικογένεια Τζιβίλογλου για την απώλεια του Γιάννη !
Ας είναι ελαφρύ το χώμα!
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ
Συλλυπητήρια θέλει να εκφράσει και ο Διγενής Κοσκινού. Σε ανακοίνωση του τονίζει ότι «η απώλεια του Φίλιππα κάνει ακόμα πιο φτωχό το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φίλιππα Δελαπόρτα καθώς και του Γιάννη Τζιβίλογλου».
Ο ΑΕΡΑ
Όλη η αθλητική οικογένεια του ΑΕΡΑ στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Άκη Δελαπόρτα. Σε τέτοιες στιγμές, οι αντιπαραθέσεις και οι διαφορετικές προσεγγίσεις του παρελθόντος, φαντάζουν ανούσιες και πολύ λίγες.
Ο Φίλιππας Δελαπόρτας, ένα νέο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες, έφυγε αναπάντεχα και άδικα.
Δεν υπάρχει πιο σκληρή στιγμή, πιο σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του.
Δεν υπάρχουν ούτε λόγια παρηγοριάς, ούτε και τρόπος να απαλύνει κανείς αυτό τον βαρύ πόνο.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, όχι μόνο στην οικογένεια του Φίλιππα Δελαπόρτα αλλά και στην ευρύτερη αθλητική του οικογένεια.
Να τον κρατήσουν ζωντανό μέσα στη μνήμη τους.
Να έχουν δύναμη και κουράγιο, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ο ΑΕΡΑ συμπαρίσταται ηθικά στον Άκη Δελαπόρτα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ο ΑΕΡΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και στον ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευθύμη Τζιβίλογλου για τον χαμό του αδελφού του, Γιάννη.
Ο ΙΑΛΥΣΟΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ συντετριμμένο μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Φίλιππα Δελαπόρτα , Ποδ/στη του Φοίβου Κρεμαστής και υιού του προέδρου , καθώς και του Γιάννη Τσιβίλογλου , μετά αδελφού του Ευτύχιου Τσιβίλογλου Ποδ/στη του Φοίβου Κρεμαστής από τροχαίο δυστύχημα συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω: 
1.-Εκπρόσωποι του Δ.Σ. να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη 
ακολουθία 
2.-Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του. 
3.-Να αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια (Ευαγόρα εντός και  Ατρόμητο Διμυλιάς εκτός) με μαύρα περιβραχιόνια. 
4.-Να εκφρασθούν συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.
H ΡΟΔΟΣ
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ρόδος θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Φίλιππα Δελαπόρτα. Τέτοιες στιγμές δύσκολα βιώνονται. Ακόμα στους γονείς του Άκη και Δέσποινα να τον κρατήσουν ζωντανό στην σκέψη τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Επίσης το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήρια του και στην οικογένεια Τζιβίλογλου για τον χαμό του υιού τους Γιάννη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments