Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συγχαρητήριο για τον Τσιόγκα

Συγχαρητήριο για τον Τσιόγκα

0
logo_news12
Dodekanisos
Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΟΑ Κω Θανάσης Μπαραχάνος για την την 2η θέση που κατέκτησε ο Γιάννης Τσιόγκας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Αθλητή του Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω Γιάννη Τσιόγκα που κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων. Η μεγάλη αυτή επιτυχία του νεαρού Αθλητή μας , δίνει το έναυσμα για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα , για μία λαμπρή πορεία του Κλασικού Αθλητισμού της Κω και της Δωδεκανήσου.
Συγχαίρω τον προπονητή κ. Δημήτρη Παπαθεοδώρου για την μεγάλη  προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά μέσα στο Στάδιο , προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του.  Επίσης συγχαίρω τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ/Σ   του Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ Κω για τις συνεχείς άοκνες προσπάθειες τους για την προαγωγή του Αθλητικού Ιδεώδους υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της δυσχερής οικονομικής συγκυρίας που πλήττει και τον  Αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments