Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συγχαίρουν τους κυπελλούχους!

Συγχαίρουν τους κυπελλούχους!

0
dodekanisos efhita
Dodekanisos

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι διοικήσεις του ΑΣ Ρόδος και της ΑΕ Κατταβιάς προς τον ΓΣ Δωδεκάνησος με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Αναλυτικά:
O ΑΣ ΡΟΔΟΣ
“Ο ΑΣ Ρόδος συγχαίρει την ομάδα του ΓΣ Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα όπου και σε αυτ΄ελπίζουμε ότι θα το σηκώσει ξανά”.
H ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ
“Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ. Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ”.
Ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης
Τα παιδιά της ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδιο του ΓΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ είναι και πάλι κυπελλούχοι Ελλάδος και πρωταθλητές της καρδιάς μας. Η επιτυχία σας αυτή είναι ανταμοιβή της οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται με πολύ κόπο και δουλειά. Θερμά συγχαρητήρια σ όλους σας για τη θέληση που έχετε να παλεύεται και να κερδίζετε. Σας εύχομαι πάντα τέτοιες δυνατές επιτυχίες που δίνουν χαρά και ελπίδα σε όλους μας. Τέλος θέλω να συγχαρώ τον προπονητή της ομάδας, τοπρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για την αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο του αθλήματος της  καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο. Κάθε επιτυχία στην συνέχεια.

O ΝΗΡΕΑΣ
Ο ΑΣ  ΝΗΡΕΥΣ συγχαιρει  την ομαδα ΓΣ ΔΩΔΕΚ.  και τους  ευχεται  να εχουν  υγεια  και παντα  επιτυχιες!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments