Αρχική Uncategorized Στροφή στα εγχώρια

Στροφή στα εγχώρια

0
lil
Dodekanisos

Αγγλία και Γαλλία μας δίνουν σήμερα τα βασικά μας σημεία, καθώς εκεί διεξάγονται τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ σημειώνουμε πως ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα σκωτσέζικα ματς, καθώς επικρατεί σφοδρή κακοκαιρία.

Αγγλία: Γρουσουζιά στην άμυνα

Ούτε η Σάντερλαντ, ούτε και η Ρέντινγκ μπορούν να υπερηφανευτούν για τις φετινές τους αμυντικές επιδόσεις. Για τις “μαυρόγατες” επιστρέφει από τραυματισμό ο Ο’Σι, αλλά νομίζουμε ότι αυτό δεν αρκεί για να αποφευχθεί το goal/goal.

Ανδρέας ο Bomber: Τουρ-ίστες στο σπίτι τους

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Τουρ, που την περασμένη εβδομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο από την ερασιτεχνική Φλερί. Αντίθετα, η Λανς τρέχει ένα πολύ καλό αήττητο σερί που την έχει φέρει στην πέμπτη θέση. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Λανς.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΤΟΥΡ – ΛΑΝΣ 2

Το Στήριγμα της Ημέρας: Οι Λιλουά στρέφονται εγχώρια

Έλαβε επιτέλους τέλος μεσοβδόμαδα η… ταλαιπωρία της Λιλ στο φετινό Champions League. Στροφή στα εγχώρια τώρα. Με μόνο απόντα τον Τούλιο ντε Μέλο, θέλει να επικρατήσει της Τουλούζ, η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Την πιστεύουμε.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΛΙΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments