Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : “Θα δώσουμε ελπίδα και προοπτική στις ξεχασμένες κοινότητες...

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : “Θα δώσουμε ελπίδα και προοπτική στις ξεχασμένες κοινότητες και στα χωριά μας”

0
Dodekanisos

Με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις έγιναν δεκτοί από τους πολίτες, στη Λίνδο και στην Αρχάγγελο ο Στράτος Καρίκης και οι υποψήφιοι της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ.
Οι πολίτες κατέθεσαν στο Στράτο Καρίκη την αγωνία τους για την εγκατάλειψη των κοινοτήτων και την αδυναμία των τοπικών συμβουλίων να δώσουν λύσεις και στα πιο απλά προβλήματα της καθημερινότητας.
Από την πλευρά του , ο Στράτος Καρίκης αναφέρθηκε στην προγραμματική του δέσμευση για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στις κοινότητες για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Τόνισε επίσης ότι θα δημιουργήσει αποκεντρωμένες διοικητικές δομές σε κάθε μία από τις 10 δημοτικές ενότητες του νησιού.
Αναφέρθηκε επίσης στην ανεξαρτησία των κοινοτήτων, την απεξάρτηση τους από τις δημοτικές παρατάξεις κάτι που η ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο Στράτος Καρίκης έκαναν ήδη πράξη, στηρίζοντας ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στις κοινότητες.
‘’ Στον πρώτο προϋπολογισμό θα υπάρξει και κατανομή πόρων στις κοινότητες για να μπορούν να υλοποιούν το μικρό, το αυτονόητο έργο που έχει ανάγκη το χωριό, η γειτονιά. Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου θα αποτελεί αντικείμενο διαλόγου σε όλες τις δημοτικές ενότητες, οι ίδιοι οι πολίτες, οι κοινότητες και οι φορείς θα αποφασίζουν για έργα που θα εντάσσονται στο ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.’’ τόνισε ο Στράτος Καρίκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments