“Στρατολογούν χιλιάδες …για να πάρει ο Ζελένσκυ και άλλο κτήμα στην Τοσκάνη!”

0
Dodekanisos

Ο συνιδρυτής του διάσημου ροκ γκρουπ “Pink Floyd” και ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ρότζερ Γουότερς είπε ότι το Κίεβο θα στρατολογήσει εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη άνδρες ώστε ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι να αγοράσει άλλο κτήμα στην Τοσκάνη και να συνταξιοδοτηθεί.
«Ακούω ότι άλλοι 100.000 ή 200.000 βαθιά δυστυχισμένοι Ουκρανοί άνδρες και νεαροί άνδρες κινητοποιούνται τώρα στην Ουκρανία για να σκοτωθούν και να χρησιμοποιηθούν ως τροφή για κανόνια. Γιατί; Για να μπορέσει ο Ζελένσκι να αγοράσει ένα άλλο κτήμα περιτριγυρισμένο από κυπαρίσσια στην Τοσκάνη ή κάπου αλλού και να συνταξιοδοτηθεί με τα δισεκατομμύρια του, κάτι που θα συμβεί σύντομα», είπε ο Γουότερς στο podcast του «Raw Politik».
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο RT, ο Γουότερς επεσήμανε ότι «η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εντελώς αν η Δύση ήταν «έτοιμη να διαπραγματευτεί και να ακούσει και τις δύο πλευρές».
Με την ίδια αφορμή, εκτίμησε ότι το «κροτάλισμα όπλων» από τους δυτικούς ηγέτες είναι «τρελό» καθώς θέτει τον κόσμο σε κίνδυνο ένός ακόμα παγκοσμίου πολέμου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments