Αρχική Αθλητικά νέα Στρατηγική συμφωνία της Νάπολι με τον Τζόρτζιο Αρμάνι

Στρατηγική συμφωνία της Νάπολι με τον Τζόρτζιο Αρμάνι [pic & vid]

0
Φωτογραφία: football-italia.net
Dodekanisos

Ο «κολοσσιαίος» Ιταλικός οίκος μόδας «Emporio Armani» του Τζόρτζιο Αρμάνι δημιούργησε τις νέες φανέλες της Νάπολι και είναι όλες εντυπωσιακές. Την παρουσίαση των εμφανίσεων συνόδευσε ένα τρομερό βίντεο.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους Ιταλούς αυτό είναι πως ξέρουν από ενδυμασία. Περιττό να αναφέρουμε πως οι καλύτεροι οίκοι μόδας βρίσκονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η Νάπολι και ήρθε σε μία σημαντική συμφωνία με την Emporio Armani.

Οι τρεις φανέλες παρουσιάστηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Η εντός έδρας εμφάνιση της Νάπολι παρέμεινε μπλε. Στο λαιμό, τους ώμους και τα μανίκια της κυριαρχεί το σκούρο μπλε χρώμα. Ενώ πάνω δεξιά φαίνεται το «ΕΑ7» δηλαδή τα αρχικά γράμματα της εταιρείας. 

Όσον αφορά την εκτός έδρας εμφάνιση, πρόκειται για μία κατακόκκινη φανέλα με μπλε λεπτομέρειες στις άκρες. Τέλος η τρίτη εμφάνιση είναι ολόλευκη αλλά με χρυσές λεπτομέρειες. 

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι «παρτενοπέι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν: «Δικαιοσύνη. Θάρρος. Καλοσύνη. Σεβασμός. Ειλικρίνεια. Τιμή. Αφοσίωση. Αυτές είναι οι επτά αρετές του πολεμιστή και είμαστε έτοιμοι να τις γιορτάσουμε όλες. 

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι τόνισε πως τα έσοδα από τις αγορές των εμφανίσεων θα προορίζονται σε εκείνους που έχουν ανάγκη από χρήματα.

Σε δηλώσεις του στο «Radio Kiss Kiss Napoli», ο δεξιός μπακ της Νάπολι Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο δήλωσε για τις νέες εμφανίσεις: «Είναι πανέμορφες. Ήμασταν ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα αλλά στην τελική είμαστε χαρούμενοι. Περάσαμε ωραία κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά με την νέα φανέλα το Σάββατο. 

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments