Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Στόχος μου να καθιερωθώ»

«Στόχος μου να καθιερωθώ»

0
petavrakis stavros
Dodekanisos

Την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια εξέφρασε ο Σταύρος Πεταυράκης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, στη βοήθεια που δίνουν οι οπαδοί της ομάδας και την εικόνα που είχε στο χθεσινό ματς με τον Μανδραϊκό.

«Έχω βάλει στόχο να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Σε ότι αφορά στο άγχος, έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να καταπολεμώ όλο και περισσότερο το άγχος. Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και βελτιώνομαι. Το αν θα πετύχει κάποιος εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά. Πόσο πολύ το θέλει και πόσο προσπαθεί για αυτό. Εγώ θέλω και θα το κάνω», ανέφερε αρχικά ο νεαρός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι για μας. Δεν είχαμε κόσμο και ήταν παράξενο συναίσθημα αυτό. Παρόλα αυτά πετύχαμε τρία γκολ στο ά ημίχρονο, “λύθηκαν” τα πόδια και μετά μπήκαν και τα υπόλοιπα. Έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ».

www.sport-fm.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments