Αρχική Ροδίων Άθλησις «Στόχος μας η εύκολη παραμονή»

«Στόχος μας η εύκολη παραμονή»

0
makris nikos
Dodekanisos

Για το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ροδίων Άθλησις ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μακρής. Αναλυτικά:
-Οι εντυπώσεις σου από το σημερινό παιχνίδι και πόσο σημαντικό ήταν που η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει μετά το χαμένο 2ο σετ;
«Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένα στο 1ο σετ. Δεν αφήσαμε περιθώριο στον Πανελλήνιο , που είναι μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό και δεν πρέπει να τους δίνεις περιθώρια για να διεκδικήσουν το σετ. Στο 2ο σετ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας , λόγω κάποιων παραγόντων μες στο παιχνίδι και ήμασταν κακοί στο block. Δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά να μας πιέσουν στην υποδοχή με το σέρβις τους. Μετά προσπαθούσαμε να τους φτάσουμε , αλλά συνέχεια κάναμε λάθη. Μετά ανασυνταχθήκαμε, μπήκαμε πιο σωστά στο σετ χωρίς ατομικά λάθη , αφού είμαστε και πιο έμπειροι από τα παιδιά και μπορέσαμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε»
-Ήταν μια σημαντική νίκη για την συνέχεια;
«Βέβαια, ήταν μια νίκη που έπρεπε να γίνει. Στόχος μας παραμένει η εύκολη παραμονή. Προσπαθούμε να φτάσουμε στους βαθμούς που χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο και στα άλλα παιδιά να παίξουνε. Είναι ευχάριστο ότι μπαίνουν μέσα παιδιά 15 χρονών , όπως ο Αλέξανδρος(σ.σ. Δεληγιώργης) και παίζουνε. Όπως και κάποια άλλα νεαρά παιδιά 20-21 που είναι πολύ ευχάριστο να πάρουν χώρο και χρόνο για να παίξουν στην κατηγορία».
-Είστε μόνοι τρίτοι πλέον , πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία της ομάδας;
«Αρκετά σημαντικό. Το λέγαμε και από πριν . Είμαστε 2-3 ομάδες που θα παλέψουμε για αυτές τις θέσεις. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τις πάνω θέσεις. Μπορούμε να κερδίσουμε και να χάσουμε από όλους. Χάσαμε 3-0 από τον Πανιώνιο, κερδίσαμε τον Ιωνικό 3-2 , κερδίσαμε τον ΟΠΕΡ 3-1 , ο ΟΠΕΡ κέρδισε τον Πανιώνιο. Χάσαμε 3-1 δύσκολα από την Παλλήνη, σε ένα παιχνίδι που ήταν κομβικό για την επίτευξη των στόχων. Έχουν γίνει πολλά αποτελέσματα , στα οποία το ένα αναιρεί το άλλο. Δεν υπάρχει μια ομάδα η οποία ¨καθαρίζει¨ όλα τα παιχνίδια. Πάντως η τρίτη θέση μας δίνει μεγάλη ώθηση».

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments